Obavijesti

Show

Komentari 55

Nikolina Pišek nakon optužbi Vidojeva oca: 'Upoznaš demone među najbližima i šutiš u šoku'

Nikolina Pišek nakon optužbi Vidojeva oca: 'Upoznaš demone među najbližima i šutiš u šoku'
4

U emotivnoj objavi bivša voditeljica je podijelila svoje osjećaje nakon smrti supruga Vidoja i prisjetila se uspomena s njim. Snagu je, kaže, pronašla u svojoj kćeri

Nakon što je otac pokojnog  Vidoja Ristovića Miša Grof u intervjuu za Republiku prozvao snahu  Nikolinu Ristović ex Pišek (46) da je nakon Vidojeve smrti od njega tražila novac, bivša voditeljica se oglasila na društvenim mreža.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Na svom Instagram profilu Pišek je objavila fotografiju na kojoj u sportskom izdanju pozira s mlađom kćeri Unom.

- Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol - započela je Nikolina emotivni opis objave.

- I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu - napisala je u nastavku, te dodala kako zatim 'obamreš jer tvog oslonca više nema'.

- Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće - zaključila je.

Vidojev otac o Nikolini: Nije se ni ohladio, a ona traži novac; Pišek: Sram me umjesto njega!
Vidojev otac o Nikolini: Nije se ni ohladio, a ona traži novac; Pišek: Sram me umjesto njega!

Podsjećamo, Nikolina je ranije komentirala svekrove optužbe za srpski Informer.

- Ne bih se željela spuštati na njegov nivo. To nije moj diskurs. Naprosto se sramim umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina, pa ni sebe samoga. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan - rekla je Pišek.

storyeditor/2022-05-10/PXL_240516_13063740.jpg