Show

Komentari 34

Nina Badrić doslovno zablistala: U svjetlucavom bijelom korzetu i plavom odijelu pokazala liniju

Nina Badrić doslovno zablistala: U svjetlucavom bijelom korzetu i plavom odijelu pokazala liniju

Pjevačica je nastavila ljeto puno koncerata, ovaj put u Nišu. Kao i u Splitu, nastavila je plijeniti ne samo svojom glazbom već i izgledom. Sada je osvanula u nesvakidašnjoj modnoj kombinaciji

Pjevačica Nina Badrić (49) održala je koncert u Nišu, a ponovno je oduševila obožavatelje svojim nastupom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je kao i drugi glazbenici čekala više od godinu dana na novu koncertnu sezonu, Badrić koristi svaki nastup kako bi pokazala nove i zadivljujuće modne kombinacije.

Tako je na proslavi svojeg 49. rođendana na koncertu 'Nina pjeva Split' nosila dugu bijelu haljinu domaćeg brenda eNVy Room s dubokim dekolteom.

- Bože, hvala ti na ovom rođendanu, ovo mi je najbolji rođendan do sada - izjavila je tada sretna Badrić.

Na nastupu u Nišu glazbenica se odlučila za svjetlucavo plavo odijelo i bijeli korzet, a sve je uparila sa sandalama na visoku petu.

Tu je modnu kombinaciju već ranije nosila na manjem koncertu u sklopu Fashion.hr Midsommar partyja, a kao i bijelu haljinu potpisuju je dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, vlasnici brenda eNVy room.

Podsjetimo, Badrić je nedavno otkrila kako je postala vegetarijanka i tome pripisuje vitku liniju, ali i veću razinu energije i bolje raspoloženje.

Nakon koncerta u Nišu Nina je putem društvenih mreža zahvalila svima koji su došli na koncert, a njeni obožavatelji uzvratili su joj istom mjerom.

- Predivna, hvala, bilo je fantastično sinoć - napisala je jedna osoba.

- Nina, bilo je veličanstveno. Pjevala sam zajedno s tobom. Hvala za ljubav - bila je ganuta druga obožavateljica.

Mnogi su komentirali kako su zadivljeni time što je Badrić nastupala bez popratnih vokala ili plesačica.

- Nina je dokaz kako i bez plesačica i golotinje možeš biti dama i vrhunska umjetnica - pohvalio je netko.

- Imala je plesačice. Četiri djevojčice iz publike, od nekih 5-6 godina, su joj jedan dio koncerta glumile plesačice. A inače, slažem se s tobom, Nina je vrh - ispravio je brzo jedan obožavatelj.

Najčitaniji članci