Show

Komentari 0

Nina Martina iz 'Života na vagi' pozirala u bikiniju: 'Prihvaćaj i voli sebe i svaku svoju striju...'

Nina Martina iz 'Života na vagi' pozirala u bikiniju: 'Prihvaćaj i voli sebe i svaku svoju striju...'

Nina Martina Korbar je tijekom svoje transformacije skinula hvalevrijedan broj kilograma, a sada ponosno objavljuje fotke u bikiniju i motivira pratitelje na društvenim mrežama da postanu najbolja verzija sebe

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi', Nina Martina Korbar (28) objavila je prvu ovogodišnju fotku u kupaćem kostimu i napisala poduži post o samopouzdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Samopouzdanje počinje onda kada se posvetiš sebi i prestaneš mariti za tuđe mišljenje, kada si opuštena i slobodna od tuđih pogleda i komentara, a željna dodatno usavršavati ljubav prema sebi i posvećuješ se svom osobnom rastu i razvoju - napisala je Nina Martina pa u nastavku posta istaknula koliko je važno prihvatiti sve svoje nesavršenosti:

- Lijepo je biti slobodan, oslobodi se i ti. Voli sebe i svaku svoju striju i svaku svoju nesavršenost jer promjene na bolje se događaju kad voliš sebe, kad si ponosna na sebe i kada se prihvaćaš. Nemoj dopustiti nikome da ti oduzme i najmanji trenutak ljubavi prema sebi. Svako jutro zahvali Bogu što postojiš baš ovakva/ovakav kakav jesi.

Pratitelji su se oduševili njezinom novom objavom pa su ostavljali mnoštvo zaljubljenih emotikona u komentarima, kao i komplimente:

- Prekrasna bila i ostala; Čestitam na velikoj promjeni; Ljepotice - pisali su joj.

Bivša kandidatkinja na fotki je zablistala u opuštenom izdanju, a na sebi je imala crni bikini i veliki ponosni osmijeh.

Podsjetimo, Nina je sudjelovala u showu ''Život na vagi' još 2018., a od tada je skinula više od 70 kg. Od tada je pokrenula biznis i svakodnevno motivira svoje pratitelje na društvenim mrežama. 

Danas ju na Instagramu prati gotovo 34 tisuće ljudi s kojima dijeli svoju hvalevrijednu transformaciju.

POGLEDAJTE KAKO JE NIVES CELZIJUS RAZBILA BMW: