Show

Komentari 70

Nina nije htjela pozirati s njim: Janko, bježi što dalje od mene!

Nina nije htjela pozirati s njim: Janko, bježi što dalje od mene!

NE DAJU SE SLIKATI Nakon što se počelo nagađati da su u vezi, pjevačica i glumac nisu htjeli zajedno pozirati. Pozdravila ga je, poljubila u obraz i otišla dalje

Janko Popović Volarić (33) na otvorenju VIP salona na maksimirskom stadionu nije želio stajati kraj Nine pa je pozirao s prijateljem Mariom Petrekovićem (41). Stigavši na Maksimir Nina Badrić (41) Janka je pozdravila, poljubila u obraz i sjela dalje od njega.

- Bježi Janko, opet ćeš u novinama osvanuti kao moj novi dečko - viknula mu je uz smijeh pjevačica kad su ih počeli fotografirati.

Na poluvremenu su se našli i razgovarali desetak minuta, no glumac tvrdi da među njima nema ništa više od prijateljstva.

– Nina je super, imamo isti krug prijatelja i zajedno izlazimo. Smiješno je spajati ljude samo zato što se ponekad druže – kaže Janko Popović Volarić.

Na pitanje je li zaljubljen, sa smiješkom je odgovorio da još nije.


- Uživam u svojem očinskom i samačkom životu - govori Janko.

Glumca i pjevačicu počelo se povezivati krajem svibnja nakon što su ih nekoliko puta snimili kako ispijaju kave u centru Zagreba i izlaze u kasnim satima. Oboje su se rastali krajem prošle godine, Nina od Bernarda Krasnića (35), a Janko od Jelene Veljače (32).

Najčitaniji članci