Obavijesti

Show

Komentari 32

Nives 'hvatala boju' na terasi, a na donje rublje je zaboravila

Nives 'hvatala boju' na terasi, a na donje rublje je zaboravila
3

Kod Celzijus sunčanje počinje s prvim zrakama sunca, a kako dolaze topliji dani njeni pratitelji sasvim sigurno mogu očekivati još golišavih fotografija

Nives Celzijus (40) iskoristila je toplije, proljetno vrijeme za prvo ovogodišnje sunčanje na terasi u Zagrebu, a svoje pratitelje je počastila objavom u bikiniju. U prvom planu bila je njena gola stražnjica. Mnogi su primijetili da se trake od gaćica uopće ne vide na fotografijama koje je podijelila javno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Nedjelja! I otvorih sezonu terasnog sunčanja... - napisala je Nives uz fotografije na koje je dobila tisuće lajkova u kratkom vremenskom roku.

- Ima li netko tko nije zumirao fotku? - pitali su se neki pratitelji koji su uočili da se ne vide trake od gaćica pa su se neki zapitali ima li ih uopće.

Objavu je među prvima tradicionalno komentirala njena prijateljica Ecija Ivušić (35) koja je bila oduševljena njenim izdanjem i pohvalila je njene 'vruće' fotografije.

Nives otkrila masnicu na guzi: 'Je li se i vama ovako dogodi?'
Nives otkrila masnicu na guzi: 'Je li se i vama ovako dogodi?'

- Blago tvojim susjedima - napisao joj je jedan pratitelj, a mnogi su se složili s tim komentarom.

 

Kod Celzijus sunčanje počinje s prvim zrakama sunca, a kako dolaze topliji dani njeni pratitelji sasvim sigurno mogu očekivati još golišavih fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S NIVES CELZIJUS