Show

Komentari 8

Mišina unuka (3) sve raznježila: Krenulo je već sa štiklicama...

Mišina unuka (3) sve raznježila: Krenulo je već sa štiklicama...

Ja joj skoro sve dopuštam, preslaba sam na nju... Moje i Mišine pjesme ne doživljava, draže joj je slušati: 'Taši, taši tanana', 'Ringe, ringe, jaja', ali i Daleku obalu, kaže Ivana

Iako ima samo tri godine, malena Elena već je veliki fan djeda Miše Kovača (79) i mame Ivane (42) iako više voli, kažu, slušati dječje pjesmice. Ponekad iz prvog reda u naručju nekoga od obitelji gleda nastupe i 'upija' mamine pokrete. Tako ju je kopirala i u modnom izričaju pa je odlučila prošetati u maminim prevelikim štiklama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Mišo na Marsu'

- Mama ti crne nosi, ja ću zelene - 'progugutala' je nerazgovijetno na videu koji je raznježio Ivanine fanove. 

Ivana je nedavno priznala da je njezina kći ista djed Mišo koji se jedino smekša kada vidi unuku kojoj sve dopušta.

- I ja joj skoro sve dopuštam, preslaba sam na nju... Moje i Mišine pjesme ne doživljava, draže joj je slušati: 'Taši, taši tanana', 'Ringe, ringe, jaja', ali i Daleku obalu - govori te dodaje: 'Nikako ne bih voljela da se bavi glazbom, neka ona lijepo završi školu i fakultet te nađe dobar posao da bude svoj čovjek'.

Ivana je otkrila i kako joj partner Elvir, s kojim je 13 godina, pomaže u svemu.

- On i ja smo zajedno od samih početaka moje pjevačke karijere tako da je učio sa mnom i upoznavao cijeli taj svijet. Sada mu je sve to normalno - zaključila je pjevačica.

Najčitaniji članci