Show

Komentari 30

Nives 'zapalila' na more: 'Ovo su najljepše grudi u Hrvatskoj'

Nives 'zapalila' na more: 'Ovo su najljepše grudi u Hrvatskoj'

S tobom želim da se volimo kao djeca, a poštujemo kao ljudi, samo su neki od komentara ispod fotografije. Celzijus je prve dane ljeta iskoristila za odlazak na more, ali nije otkrila na kojoj destinaciji uživa

Svestrana Nives Celzijus (38) na društvenim mrežama pohvalila se novom frizurom. Ovaj put nije eksperimentirala s novom bojom već je ravnu kosu zamijenila kovrčama. 

Iako najčešće pozira bez šminke, ovaj put si je dala truda i pozirala našminkana, a fanovima je ipak za oko zapeo jedan drugi detalj. Bujno poprsje, naravno. 

- Kovrče, sunce i najljepše grudi u Hrvatskoj. S tobom želim da se volimo kao djeca, a poštujemo kao ljudi - samo su neki od komentara ispod fotografije. Celzijus je prve dane ljeta iskoristila za odlazak na more, ali nije otkrila na kojoj destinaciji uživa. 

Prije nekoliko dana Nives je objavila fotografiju iz jednog zagrebačkog restorana, a na sebi je imala bijelu haljinu kojom je također istaknula bujno poprsje. Tad se pohvalila da je dobila kompliment od svoje najbolje prijateljice Anamarije.

- Ista si Eva Mendes, samo još ljepša - rekla joj je, što je Celzijus izmamilo ogroman smiješak na lice.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci