Show

Komentari 2

Nju dugo nismo vidjeli! Bivša TV voditeljica i manekenka bila na premijeri i družila se s glumcem

Nju dugo nismo vidjeli! Bivša TV voditeljica i manekenka bila na premijeri i družila se s glumcem

Tihana Zrnić odlučila je prisustvovati premijeri filma 'Deset u pola' koji je privukao mnoga poznata lica. Nakon karijere voditeljice i svijeta modnih pista, novu ljubav pronašla je u tenisu i komentiranju

Na premijeru filma Danisa Tanovića (52) 'Deset u pola' došli su mnogobrojni poznati, a među njima našla se i bivša HRT-ova voditeljica Tihana Zrnić (40), koja se u javnosti nije pojavila godinama.

Tihana je pozirala fotografima u uskoj crno-smeđoj haljini i visokim crnim čizmama, a kasnije je uživala u opuštenom razgovoru s glumcem Goranom Navojcem (51).

POGLEDAJTE VIDEO:

Navojec je jedan od glumaca novog filma, a uz njega glumi i Branko Đurić Đuro (59).

Tihana je poznata po svojim danima ispred HRT-ovih kamera, a nekad je bila i Miss Zagreba. Na izboru za Miss Hrvatske završila je kao druga pratilja. Nakon televizije bavila se iznajmljivanjem stanova, a početkom godine postala je sportska komentatorica.

Za Tportal.hr objasnila je kako je došlo do novog angažmana na televizijskim ekranima.

Premijera filma Danisa Tanovića "Deset u pola"

- Budući da su svi znali da sam teniska enciklopedija i da gledam tenis po pet, šest sati dnevno, moji stari prijatelji s televizije pustili su glas i tada je uslijedio poziv SportKluba - rekla je Tihana. 

Zrnić je bila u braku s nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem, od kojeg se rastala, a zajedno imaju dvije kćeri.

Film 'Deset u pola' došli su pogledati i novopečeni supružnici Jelena Veljača i Vito Turšić.

Nasmiješeni bračni par je zagrljen pozirao, a Jelena je u kombinaciji od kratkog topa i širokih hlača visokog struka posebno istaknula ravni trbuh.

Najčitaniji članci