Show

Komentari 21

Norvežanin i Azerbajdžanka su zajedno? Nisu se odvajali jedno od drugoga, a pao je i poljubac

Norvežanin i Azerbajdžanka su zajedno? Nisu se odvajali jedno od drugoga, a pao je i poljubac

Norveški pjevač Tix zaljubio se u azerbejdžansku ljepoticu Efendi te su na društvenim mrežama izrazili simpatije jedno prema drugome. Sanja Vučić iz grupe Hurricane slučajno ih je uhvatila u klinču, a publika navija za par

Andreas Haukeland, poznatiji kao TIX na ovogodišnjem Eurosongu predstavio je Norvešku s pjesmom 'Fallen Angel'. Nadimak je izabrao nakon što mu je dijagnosticiran Touretteov sindrom, a nastupio je s velikim anđeoskim krilima.

POGLEDAJTE VIDEO:

TIX je otpočetka pokazivao simpatije prema azerbejdžanskoj predstavnici Efendi, koju su mnogi zapamtili po zabavnoj pjesmi orijentalnog ritma 'Mata Hari'. Darovao joj je buket ruža s porukom 'Moje srce je tvoje'.

Ubrzo se ispostavilo kako su simpatije obostrane jer je Efendi objavila dvije poruke posvećene Tixu.

- Gdje bi volio ići sa mnom?  Večera, Baku, Veliko finale - glasila je jedna od poruka, a može se uočiti i da je Tix na sve tri ponude odgovorio potvrdno. Čini se kako je par zaista otišao na 'eurovizijski spoj', jer su viđeni zajedno na piću.

Nakon finalne večeri Eurosonga oboje su objavili zajedničke fotografije na društvenim mrežama, uz opis 'Ljubav pobjeđuje'.

- Bez obzira tko pobjedi večeras, nas dvoje smo već pobijedili - napisala je Efendi.

Uraganka Sanja Vučić snimala je story za vrijeme pobjedničkog nastupa talijanske grupe Maneskin, bodreći ih i pjevajući njihovu pjesmu. Fanovima Eurosonga nije promaklo kako se u njezinom videu pojavljuju i Efendi i Tix, koji su se u tom trenutku ljubili.

Azerbejdžanka je izjavila kako ju je Tix pozvao u Norvešku, a hoće li njihova romansa prerasti u nešto ozbiljnije, pokazat će vrijeme.

 

 

Najčitaniji članci