Show

Komentari 0

Novi nastavak bezvremenske Priče o igračkama sve oduševio

Novi nastavak bezvremenske Priče o igračkama sve oduševio

Četvrti nastavak omiljene junake stvalja u potpuno novo okruženje, protagonistica filma kreće u školu, a tamo upoznaje novog prijatelja

Nepunih 10 godina čekali smo novi nastavak Pixarove 'Priče o igračkama', a četvrti dio jednog od najuspješnijih animiranih filmova već je prograšen kultnim ostvarenjem devete umjetnosti. Obožavatelji filma su s nestrpljenjem očekivali animirani klasik, a nakon premijere većina nije skrivala oduševljenje. 

Screenshot/YouTube

Ovaj, prvi digitalni dugometražni film po prvi put prikazan je 1995, a Disneyjev crtić vrlo brzo stekao je brojne poklonike. Bajkovita priča o prijateljstvu od prvog nastavka prošla je dalek put. Redatelji su se uvijek trudili biti inovativni pa nakon dječje sobe, kampera i grada, u novom nastavku junake ćemo moći pratiti na putovanju života. 

Protagonistica filma, djevojčica Bonnie, kreće u školu, a tamo će pronaći novog prijatelja koji će joj pomoći u prilagodbi. Fanovi ne moraju biti razočarani jer će se se u novom nastavku pojaviti i stari, svima omiljeni, junaci. 

YouTube

Hrvatska publika u filmu može uživati od 20. lipnja u sinhroniziranoj verziji kojoj su glas posudili Krešimir Mikić, Ranko Zidarić, Živko Antočić i Barbara Prpić

YouTube

'Priča o igračkama 4' film je koji će osim mališana, u kino dvorane privući i starije gledatelje, a svevremenska i univerzalna priča sa sigurnošću će se brzo uvući u srca mnogih gledatelja. 

Najčitaniji članci