Show

Komentari 4

Novi par uselio se u zajednički stan, a Miljana ubrzo odlučila: Večeras opet spavamo odvojeno

Novi par uselio se u zajednički stan, a Miljana ubrzo odlučila: Večeras opet spavamo odvojeno

Ne brine me naš odnos, nemam pretjeranu ideju što bi trebalo biti, stvari se razvijaju tako kako se razvijaju. Ona je meni draža nego ja njoj, u tom nekom smislu - priznao je Marko

Gotov je medeni mjesec i pred Miljanom Markom je period zajedničkog života. Više ništa nije bajka, tako je bilo i ostalim parovima koji su s preseljenjem doveli i probleme. I kod njih su sada krenule svađe i razmirice.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Odlično mi je u braku, sretan sam i zadovoljan, neću reći ispunjen, ali mi je super što konačno znam, spoznao sam ono što su mi prije muškarci govorili - znat ćeš kad se oženiš. Sad znam i uživam u blagodatima spoznaje da mi je sve objašnjeno - rekao je Marko.

Čim je novi par ušao u njihov zajednički dom, primijetili su fotografiju s njihovog vjenčanja, a oboje su bili oduševljeni.

- Baš smo snažan par. Pucamo od jakosti - komentirala je Miljana fotografiju kroz smijeh, a Marko se s njom složio.

- Baš se vidi da smo jaki individue, da smo ekscentrici. Tako mi to djeluje, iako sam bila u klasičnoj bijeloj haljini. On izgleda kao grof Drakula, što uopće nije loše - kroz smijeh je rekla Miljana.

Ubrzo je spomenula kako u stanu imaju dvije spavaće sobe te da bi za početak trebali spavati odvojeno.

- Ne brine me naš odnos, nemam pretjeranu ideju što bi trebalo biti, stvari se razvijaju tako kako se razvijaju. Ona je meni draža nego ja njoj, u tom nekom smislu - priznao je Marko.

Iako među njima postoji kemija, čini se da novi par nema puno zajedničkih interesa. Naime, nakon što su se smjestili u novi stan, Marko je odlučio odvesti Miljanu na sat joge. Pozvao je i drugi par - Hedvigu i Zorana, kako bi se i s njima zbližili. Heda i Zoran najviše su im se isticali na vjenčanju i s njima su najviše razgovarali pa su smatrali kako bi s njima mogli postati dobri prijatelji.

- S njima smo najviše komunicirali na vjenčanju i djeluju nam super, oboje imamo pozitiv dojam o njih dvoje. Bit će nam zanimljivo sigurno, dosta nam je možda što smo bili ovoliko sami - rekla je Miljana.

Zoran i Heda bili su uzbuđeni zbog sata joge, ali Miljana nije. 

- Jednom sam bila na jogi i nikad više, predosadno mi je to. Poludjela sam i poludjet ću sigurno. Dok su svi mirni ja gledam uokolo - rekla je.

I Miljana i Marko komentirali su kako između njih postoje male razlike, a ona je rekla kako misli da bi te male razlike mogle prijeći u neke malo veće.

Najčitaniji članci