Show

Komentari 8

Novi singl Zaprešić Boysa: Za povijesnu pobjedu 'Modrih'

Novi singl Zaprešić Boysa: Za povijesnu pobjedu 'Modrih'

Grupa Zaprešić Boys snimila je novi singl 'Nebo boje Dinama' povodom spektakularne pobjede Dinama nad Spursima. Dečki iz Zaprešića Dinamov su prolazak u četvrtfinale okitili novim stihovima

Nakon povijesne utakmice na Maksimiru gdje je Dinamo srušio momčad Jose Mourinha i plasirao se u četvrtfinale Europske lige, grupa Zaprešić Boys izbacila je novi singl 'Nebo boje Dinama'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zaprešić Boys

Naime, pjesma već dvije godine u njihovoj radionici čeka bolje dana, a Dinamov prolazak u daljnju fazu natjecanja Europske lige odličan je trenutak za plasiranje novog singla. 

Grupa Zaprešić Boys poznata je i po drugim navijačkim pjesmama uz koje su Hrvati bodrili nogometaše, a neke od najpoznatijih su 'Neopisivo', 'Igraj moja Hrvatska' i 'Za ekipu'. 

Iza nove pjesme u izdanju Rubikon Sound Factoryja stoji već standardna postava autora grupe, a to su  Bojan Šalamon - Shalla kao producent i aranžer, Ante Pecotić kao autor glazbe, te Marko Novosel kao autor teksta.

- Smatramo da ne postoji bolji trenutak za objavu pjesme nego sada kada su na vidiku bolja i svjetlija vremena za Dinamo i kada se klub plasirao tako daleko u jednom europskom natjecanju - rekli dečki iz Zaprešića čija je grupa nastala na temeljima navijačkoj skupini Bad Blue Boys.

Nije tajna da je Dinamo njihova prva ljubav koju su živjeli više od 20 godina, ali malo je poznato da je dosta pjesma nastalo upravo iz vremena kada su bili aktivni navijači. 

Članovi grupe danas su odrasli ljudi u 40-ima sa svojim obiteljima i obvezama, ali unatoč manjem angažmanu na tribinama, njihovo srce za Dinamo i dalje i kuca. 

Upravo iz tog razloga u pjesmi pjevaju o tome koliko im znači Dinamo, dokad će ta ljubav prema voljenom klubu trajati, odnosno da će ljubavi prema klubu biti i dok bude i njih. 

Nevio Smajić i Mario Borščak svojim video uradcima potpisuju nekoliko zadnjih projekata Zaprešić Boysa te vizualno savršeno oblikuju specifičnu atmosferu tekstova i glazbe koju donose Zaprešić Boysi, dok je zračne snimke dronom ustupio Matija Škalić.

Najčitaniji članci