Show

Komentari 7

Obitelj je naredila primirje, a William i Harry poslali odvojene posvete djedu: 'Majstor roštilja'

Obitelj je naredila primirje, a William i Harry poslali odvojene posvete djedu: 'Majstor roštilja'

Britanska javnost smatrala je kako bi Harryjev dolazak na djedov pogreb mogao biti prvi korak na putu pomirenja i uspostavljanju normalnijih odnosa, no braća su zasad potpuno razjedinjena, tvrde

Tek nakon što je odbjegli princ Harry doputovao iz Los Angelesa u London na pogreb svog djeda princa Philipa, objavio je posvetu svom djedu u kojoj, među ostalim, kaže 'on je bio moj djed, majstor roštilja i legenda zadirkivanja'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

William je pak, u potpuno oprečnom, formalnom tonu kazao kako je njegov djed bio izniman čovjek i dio iznimne generacije. Catherine i on, tvrdi, nastavit će činiti ono što je djed želio i podupirati kraljicu u godinama koje dolaze. Nedostajat će im djed, kazao je William, ali zna da bi on želio da nastave s poslom. 

Iako je britanska kraljevska obitelj navodno zbog okolnosti i posljednjeg ispraćaja naložila primirje, Harryjev potez pojedini su analitičari već okarakterizirali kao iskaz nepoštovanja, a nema sumnje kako će do kraja tjedna biti još neugodnih susreta i tenzija.

Harryjeva posveta nije objavljena posredstvom Buckinghamske palače, no britanska javnost dominantno je smatrala kako bi Harryjev dolazak na djedov pogreb mogao biti prvi korak na putu pomirenja i uspostavljanju normalnijih odnosa nakon što su on i Meghan, koja je ostala u Kaliforniji zbog trudnoće, poprilično odnose narušili bombastičnim intervjuom s Oprom Winfrey.

Princ Philip, koji je u to vrijeme bio u bolnici zbog srčanih problema, navodno nikada nije saznao za intervju jer mu nisu htjeli priuštiti dodatan stres. 

William i Harry bi u subotu na pogrebu u Windsoru trebali jedan pored drugoga u povorci uz djedov lijes, a s obzirom na to da će se sprovod pratiti i u televizijskom prijenosu, milijuni će ponovno promatrati njihov govor tijela i svaki detalj. 

Klikni OVDJE za Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci