Obavijesti

Show

Poznat datum sahrane Vidoja, shrvani otac otkrio: 'Moj sin nije umro tijekom odnosa'

Poznat datum sahrane Vidoja, shrvani otac otkrio: 'Moj sin nije umro tijekom odnosa'
3

Nikolina je u ponedjeljak snimljena u Beogradu. Bila je u stanu u kojem su živjeli Vidoje i ona. Nedavno su kupili u Zagrebu luksuznu kuću u podsljemenskoj zoni. Preselili su se zbog mirnije sredine za odgoj djeteta

VIDEO

Neizmjerna bol i tuga za našim jedinim, preminulim sinom u 44. godini života. Obavještavamo rođake i prijatelje da će se sahrana održati 12. svibnja na Novom groblju u 14:30 sati, obavijestila je obitelj preminulog Vidoja Ristovića, srpskog povjesničara umjetnosti, piše Kurir.rs.

Suprug voditeljice Nikoline Ristović ex Pišek, preminuo je u subotu na stolu za masažu, ističu srpski mediji. Obdukcija je završena danas, a Vidojin otac Viktor za Blic.rs rekao je više o uzroku smrti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Poznat datum sahrane Vidoja

Pokretanje videa...

Poznat datum sahrane Vidoja, shrvani otac otkrio: 'Moj sin nije umro tijekom odnosa' 00:53

- Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se para! Nije ni primjereno ni da se drugi, a kamo li ja bavim temama koje su toliko sramotne u trenutku kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo usred dišne insuficijencije (op.a. stanje u kojem razina kisika u krvi postaje opasno niska odnosno razina ugljikova dioksida opasno visoka) koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića - rekao je pa dodao:

- Molim vas, ne uništavajte uspomenu na mog sina, oca dvije divne djevojčice.

Vidoje je iza sebe ostavio oca Viktora, poznatijeg kao Miša Grof, majku Mariju, suprugu Nikolinu te kćeri Mateju i Unu Sofiju.

- Posljednji pozdrav našem Vidoju, neka te anđeli čuvaju - stoji u priopćenju obitelji. Nakon vijesti o tragičnom događaju, Nikolina je iz Zagreba došla u Beograd. U ponedjeljak su je fotoreporteri snimili ispred stana u kojem su živjeli preminuli suprug i ona. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...