Obavijesti

Show

Komentari 3

Obitelj su joj ubili: Nema te sile koja će ju spriječiti da se osveti

Obitelj su joj ubili: Nema te sile koja će ju spriječiti da se osveti
2

Mlada majka budi se iz kome nakon što su joj gangsteri ubili kćerku i supruga u okrutnom napadu. Razočarana sustavom, ona će se pretvoriti iz obične građanke u urbanu gerilku

VIDEO

Jennifer Garner, glumica koja je od uloge u seriji 'Alias' pokazala podosta jak talent za glumu u akcijskim ulogama je potvrdila taj talent i ulogom u filmu 'Electra'. Premda su i uloga u seriji, kao i ona u filmu bile poprilično loše uloge, Garner je i dalje ostavila dobar dojam na većinu gledatelja.

'Živi mrtvaci': Glavni glumac odustao je od glume u seriji
'Živi mrtvaci': Glavni glumac odustao je od glume u seriji

No taj svoj talent nije produbila već se krenula baviti raznim drugim ulogama, uglavnom u dramama i komedijama. Još je jednom napravila izlet u akcijske vode, u filmu 'The Kingdom', no poslije toga nije više prihvaćala takve uloge. Vrijeme je napokon došlo da se ova glumica ponovno okuša u pravoj akciji.

Ove godine Garner nam nastupa u filmu 'Peppermint', akcijskom trileru u kojem pratimo priču mlade majke Riley North (Garner).  North se budi iz kome nakon što su joj gangsteri ubili kćerku i supruga u brutalnom napadu.

Razočarana sustavom koji je zaštitio ubojice od pravde, Riley će se pretvoriti iz obične građanke u urbanu gerilku. Njene frustracije postat će gorivo za motivaciju i nakon godina treniranja ona će postati nezaustavljiva sila. Istreniranog tijela, uma i duha, izbjeći će kako podzemlju tako i policiji te FBI-ju, cijelo vrijeme udjeljujući svoju vrstu pravde.

Pogledajte prvi foršpan

Ako radnja filma podsjeća ikoga na neki prijašnji film, to je stoga što je film Stevena Seagala, 'Otporan na metke', podosta sličan ovome. Međutim, ovaj put gledamo prave glumce u igri, a ne kralja šund kung fua.

Film 'Peppermint' u kina nam dolazi pri kraju blockbusterske sezone, 7. srpnja, a osim Jennifer Garner gledat ćemo i Johna Ortiza, Johna Gallaghera Jr. i Juan Pabla Raba u preostalim ulogama. Prema scenariju Chada St. Johna režira redatelj koji se već dokazao svojom režijom film 'Taken', Pierre Morel.

VIDI OVO: Što ti se dogodi ako se ne tuširaš

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode