Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Objasnili zašto su ipak izrezali Trumpa iz filma 'Sam u kući 2'

Scena s Trumpom bila je jedna od nekoliko koje su izrezane iz filma jer nisu bile ključne za radnju. To je učinjeno 2014., kad smo otkupili film, a prije no što je on izabran za predsjednika, kaže glasnogovornik Chuck

Foto: Youtube/Screenshot
18 komentara

Kanadska državna televizija u četvrtak je potvrdila da je izrezala pojavljivanje američkog predsjednika Donalda Trumpa u filmu 'Sam u kući 2', no naglasila je da je to učinjeno prije no što je on izabran za predsjednika, zbog skraćivanja filma. 

NAKON GOTOVO 20 GODINA Nezaboravna lica filma 'Sam u kući': Gdje su i što su danas?

CBC je nedavno emitirao taj film iz 1992., a dio gledatelja i kanadskih medija primijetio je da je scena s Trumpom izrezana, pa su zatražili objašnjenje, posebice jer je američki čelnik u utorak rekao da je bila 'čast' sudjelovati u tom filmu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kao što je često slučaj u dugometražnim filmovima prilagođenima za televiziju, 'Sam u kući 2' je premontiran zbog trajanja - rekao je glasnogovornik CBC-ja Chuck Thompson.

'Scena s Donaldom Trumpom bila je jedna od nekoliko koje su izrezane iz filma jer nisu bile ključne za radnju. To je učinjeno 2014., kad smo otkupili film, a prije no što je Trump izabran za predsjednika' 2016. godine, dodao je Thompson. 

Mnogi korisnici društvenih mreža optužili su CBC da je donio politički motiviranu odluku, a Trumpov sin Donald Trump Jr. na Twitteru je taj potez proglasio 'patetičnim'. 

TAJNE BOŽIĆNIH FILMOVA Murphy trebao glumiti Grincha, Trump bio u filmu 'Sam u kući'

Samog američkog predsjednika čin kanadske televizije zabavlja. U četvrtak navečer na Twitteru je napisao kako mu se čini da se 'Justinu T. ne sviđa što ga tjera da više izdvaja za NATO ili trgovinu', referirajući se na kanadskog premijera. 

'Film više nikad neće biti isti', napisao je Trump, dodavši u zagradi kako se 'samo šali'. 

U.S. President Trump departs for campaign travel at the White House in Washington | Autor: KEVIN LAMARQUE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Republikanski političar se u 'Sam u kući 2' pojavljuje vrlo kratko. Mladi Kevin McCallister (Macaulay Culkin), zaboravljen od obitelji, u filmu se pokušava snaći u velikom hotelu u kojem odsjeda za blagdane. 

Zaustavlja muškarca u dugom kaputu s crvenom kravatom kako bi ga pitao upute za stići do predvorja. 

'Niz halu, pa nalijevo', odgovara mu Trump. 

On je početkom devedesetih kupio njujorški Hotel Plazu u kojem je snimljen velik dio scena tog, ali i drugih američkih filmova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: FILM

Message