Show

Komentari 18

Obožavateljice Lane Jurčević tetovirale stih njezine pjesme

Obožavateljice Lane Jurčević tetovirale stih njezine pjesme

Jedan stih posebno je dirnuo obožavateljice Lane Jurčević, pa su ga odlučile i tetovirati. Ta gesta dirnula je pjevačicu i podijelila je fotografije na svojim društvenim mrežama

Pjevačicu Lanu Jurčević (36) ugodno su iznenadile dvije njene obožavateljice. Poslale su joj fotografije na kojima se vidi kako su odlučile uzeti jedan njen stih i tetovirati ga.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Srce mi je k'o kuća kad ovako neki stih iz moje pjesme, a pogotovo onaj koji sam sama napisala toliko dotakne ljude da si ga zapišu na koži. Ove dvije dame vode se time da 'I planine pomiču oni koji vjeruju' baš kao i ja - napisala je ganuta Lana i rekla da je stih iz njene pjesme "Duša Hrvatska".

Obje fotografije pokazuju tetovaže u kurzivu na desnoj ključnoj kosti. Pjevačica je napisala da se obožavateljice ne poznaju, pa je sličnost tetovaža još zanimljivija.

- Lijepi stih, podsjeća me na jednu djevojku - komentirao je jedan obožavatelj.

- Nije mi jasno zašto su napisale 'oni'? Logičnije bi mi bilo da su napisale, planinu ću pomaknut ako budem vjerovala. Tko su to oni? - zbunjeno se pita druga osoba, a netko im je objasnio da se u pjesmi to 'odnosi na ljude koji vjeruju'.

Nekolicina je pokušala ispraviti Lanu i rekli su kako je to zapravo biblijski citat, a još jedna obožavateljica napisala je kako će to uskoro biti i njena tetovaža.

Najčitaniji članci