Show

Komentari 22

Od malih nogu volio je glazbu, sa 16 godina napisao svoj prvi hit, a danas slavi 46. rođendan

Od malih nogu volio je glazbu, sa 16 godina napisao svoj prvi hit, a danas slavi 46. rođendan

Sinoć je održao koncert, dobitnik je Večernjakove ruže za glazbenika godine, oženio se u drugom mjesecu i čeka prinovu, zabavni pjevač hrvatske estrade, Petar Grašo, slavi 46. rođendan

Jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača i skladatelja zabavne glazbe, Petar Grašo danas slavi 46. rođendan. Budući otac, u petak je navečer napunio zagrebačku Arenu i nastupio pred 15.000 obožavatelja koji su uz njega veselo pjevali najveće hitove poput 'Jel' ti reka 'ko', 'Ako te pitaju', 'Godine prolaze' i druge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na koncertu mu se pridružio i punac, za kojeg kaže da je obitelj od prvog dana kad ga je upoznao.

- Ovo je jedna familijarna večer - rekao je Tonči Huljić (60).

Te iste večeri je osvojio Večernjakovu ružu za glazbenika godine, koju je preuzela njegova sestra Buga (39). Možemo sa sigurnošću reći kako će ovaj dan proslaviti sa lijepim uspomenama.

Petar Grašo rođen je 1976. godine u Splitu, a od malenih nogu je pokazao zanimanje za glazbu. Sa 16 godina napisao je pjesmu naziva 'Boginja', s kojom je pokojni Oliver Dragojević nastupio na Dori 1995. godine i osvojio drugo mjesto.

Te iste godine na Oliverovom albumu 'Vrime', mjesto je pronašla još jedna Grašina pjesma, 'Vrime Božje' koja ga je povukla da bude prepoznat kao jedan od najtalentiranijih mladih autora na glazbenoj sceni.

S pjesmom 'Trebam nekoga' pobijedio je na Zadarfestu 1996. godine i s time započeo razdoblje kao jedan od najuspješnijih pop autora i  pjevača.

Od tada je svakim albumom redao hit za hitom koji su tjednima bili na prvim mjestima radijske najslušanije glazbe.

Prisjetimo se, Petar Grašo i Hana Huljić (31) su ranije u drugom mjesecu izrekli svoje sudbonosno 'da' i time zakoračili u bračne vode, a mladi par također uskoro očekuje malenu djevojčicu.

Najčitaniji članci