Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Od pop ikone do ikone radničke klase: Britney kao komunistica

Mi ćemo hraniti jedni druge, preraspodijeliti bogatstvo, štrajkati! - napisala je Britney na svom Instagramu u socijalističkom duhu i odmah pokrenula lavinu komentara i pošalica

Foto: Twitter/24sata
0 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Glumica ne podržava izolaciju: 'Korona je kao obična prehlada'

Mnogi američki celebrityji nisu još uvijek svjesni ozbiljnosti globalne pandemije korona virusa ili samo misle kako su sigurni i ne tiče ih se. Glumica Vanessa Hudgens (31) ismijavala je isprva virus pa se morala ispričati, a zvijezda serije 'Izgubljeni', Evangeline Lilly (40), tvrdi kako je riječ o samo malo drugačijoj prehladi te da ne želi i ne namjerava potpuno promijeniti svoj život i navike odlaskom u karantenu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Broj zaraženih u SAD-u rapidno raste, a sve one s pravom zabrinute za vlastito zdravlje i zdravlje svojih bližnjih puno je više razveselila izjava nekadašnje pop zvijezde Britney Spears (38).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Communion goes beyond walls 🌹🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

- Tijekom ovog vremena izolacije potrebna nam je povezanost više nego ikad. Nazovite voljene, napišite virtualna ljubavna pisma. Tehnologije poput virtualne komunikacije, streaminga i emitiranja dio su naše zajednice. Mi ćemo hraniti jedni druge, preraspodijeliti bogatstvo, štrajkati! - napisala je Britney na svom Instagramu u socijalističkom duhu i odmah pokrenula lavinu komentara i pošalica kako je slavna pjevačica ustvari komunist.

Montaža u društvu Marxa, Engelsa, Lenjina i Staljina bila je pitanje trenutka, a pop ikona postala je, barem nakratko u ovo neobično vrijeme, ikona radničke klase.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Bešćutna glumica ismijavala virus pa se na kraju ispričala 

Naši partneri pišu
Message