Show

Komentari 9

Od vražice do lutkice: Megan je u Barbie kreaciju ugurala obline

Od vražice do lutkice: Megan je u Barbie kreaciju ugurala obline

Ovoga puta Fox je bila 'mirna', zaključili su pratitelji na društvenim mrežama, aludirajući na ponašanje od prošlog tjedna kada je pred svima dečka ulovila za međunožje

Američka glumica i model Megan Fox (35) s dečkom Machine Gun Kellyjem (31) pozirala je na crvenom tepihu 'iHeartRadio Music Awards'. Utegnula je svoje obline u ružičastu kreaciju, a zbog toga što je od glave do pete bila u ružičastom, zvali su je 'Barbie'.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Njezin Ken, bio je u bijelom, šljokičastom odijelu, a nosio je bijelo-ružičaste čarape kako bi odgovarao svojoj partnerici. I ona je pazila na te detalje pa je nosila štikle sa šljokicama te takvu torbicu.

iHeartRadio Music Awards, Winners Walk, Dolby Theater, Los Angeles, USA - 27 May 2021

Ovoga puta bila je 'mirna' i pristojna, pisali su fanovi na društvenim mrežama, aludirajući na senzaciju koju je napravila prije nekoliko dana, također na crvenom tepihu. Na dodjeli nagrada Billboard Music Awards dečka je uhvatila za međunožje i isplazila jezik. I tada su bili modno usklađeni, za što ih modni kritičari često pohvale. 

612361504

Par je zajedno nešto više od godinu dana, a ako je suditi prema fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, ludo su zaljubljeni i ne odvajaju se jedno od drugog. 

Prošle godine Megan Fox rastala se od zvijezde Beverly Hillsa Briana Austina Greena. Bili su zajedno više od 15 godina, od toga gotovo 10 godina u braku i imaju troje djece. I Machine Gun Kelly ima curicu iz prošle veze.

Najčitaniji članci