Obavijesti

Show

Komentari 23

Odustala od škole, u Makarskoj su je nakon koncerta priveli...

Odustala od škole, u Makarskoj su je nakon koncerta priveli...
22

Seka Aleksić nastupila je u subotu na Rujanfestu. Rekla je da joj je drago što je u Hrvatskoj, što nije bio slučaj prije osam godina kada ju je u Makarskoj privela policija jer nije imala dozvolu za rad

Bosanskohercegovačka i srpska folk pjevačica Svetlana Seka Aleksić (38) uživala je slušajući kako zagrebačka publika pjeva njene pjesme u isti glas. Iako je u lipnju za srpske medije priznala kako će uskoro dobiti drugo dijete sa suprugom, boksačem Veljkom Piljikićem, to je nije omelo da napravi dobru zabavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala vam ❤️ #zagreb

Objavu dijeli SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Na pozornicu je došla u crnim čizmama s visokom petom te širokoj haljini koja je naglašavala njezin trudnički trbuh.

POGLEDAJTE VIDEO S NASTUPA NA RUJANFESTU:

Pokretanje videa ...

Aleksić ovo nije prvi put da nastupa u Hrvatskoj. Iako ističe da joj je drago što je nastupila pred zagrebačkom publikom, 2011. je u Makarskoj bila privedena na Prekršajni sud. Pjevačici je tada izrečena globa od tri tisuće kuna.

Zagreb: Seka Aleksić održala koncert na Rujanfestu

Policija je tada u pratnji državnih inspektora stigla u klub nakon koncerta. Osim Seke privela je i klavijaturista Dušan Milovanovića, gitarista Mladena Pecovića i bubnjara Gordana Mladenovića.

Trudna Seka 'dramila' jer nije imala vodu, Ilić nije htio s bine
Trudna Seka 'dramila' jer nije imala vodu, Ilić nije htio s bine

Oni su s vlasnikom kluba 'Petar pan' sklopili ugovor o nastupu, ali nisu izvadili potrebne dozvole.

Nakon obrade u policijskoj postaji privedeni su na saslušanje na Prekršajni sud te je svatko morao platiti tri tisuće kuna kazne.

Pjevačica na nastup nije došla sa suprugom Veljkom, koji je prije radio kao njen tjelohranitelj. Par se vjenčao 2010. godine, a Aleksić je vrlo brzo nakon ostala u drugom stanju. Međutim, bila je to izvanmaterična trudnoća. Bilo je im potrebno skoro pet godina da začnu sina Jakova (3).

Nedavno je priznala kako je zbog bizarne terapije kojoj se podvrgla ponovo trudna te očekuje sina kojeg će nazvati Isak. Naime, srpski Telegraf piše kako je pjevačica, nakon Božića prošle godine otputovala sa svojim duhovnim ocem Nikolom na otok Egina u Grčkoj.

Tamo je, uz blagoslov monahinje u manastiru, dobila ulje sa sedam 'kandila', što označava mirišljave supstance koje gore, obično na oltarima ili ispred slika svetaca u crkvama, kao što je tamjan. Ulje je odnijela u Beograd i pila prema instrukcijama oca Nikole te je ubrzo ostala trudna.

Seka Aleksić glazbenu karijeru započela je s 14 godina. Upisala je Srednju poljoprivrednu školu koju je 1996. godine napustila. Zbog loše materijalne situacije u kojoj se njena obitelj nalazila, počela je da pjeva po klubovima, a s 19 godina preselila se u Švicarsku kako bi se 'probila' van granica, no 2002. se vratila u Srbiju te tamo nastavila graditi karijeru.

Osim glazbe, Seka se 2005. našla u ulozi glumice u filmu 'Mi nismo anđeli 3'. U filmu je utjelovila like Smokvice, a uloga je prvobitno trebala biti namijenjena Severini Kojić (47) koja je ulogu odbila zbog, kako je tada rekla, neodgodivih obaveza. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak