Obavijesti

Show

Komentari 37

Okršaj Bradovih bivših: Jolie i Aniston spremaju se za dodjelu

Okršaj Bradovih bivših: Jolie i Aniston spremaju se za dodjelu
9

Angelina i Jennifer su zadnji put bile zajedno na istom mjestu 2015. kada su sudjelovale na 'Critics’ Choice Awardsu' no tada su se organizatori pobrinuli da jedna drugu ne vide

VIDEO

Jennifer Aniston (48) i Angelina Jolie (42) bit će zajedno na dodjeli filmske nagrade 'Zlatni globus' ovog vikenda u Los Angelesu, a šuška se kako netrpeljivost među glumicama već raste. Bit će im to prvi susret nakon raspada 'Brangeline', odnosno razvoda Angeline od glumca Brada Pitta (54).

- Obje su prezenterice na dodjeli nagrada, a Angie se ne želi susresti s Jennifer jer jednostavno ne može podnijeti da joj na licu vidi zadovoljstvo zbog propalog braka s Pittom - kaže izvor blizak Jolie. 

Nova ljubav: Angelina Jolie u vezi s bogatim poduzetnikom?
Nova ljubav: Angelina Jolie u vezi s bogatim poduzetnikom?

Glumice su zadnji put bile zajedno u istoj prostoriji 2015. kada su sudjelovale na 'Critics’ Choice Awardsu' no tada su se organizatori pobrinuli da jedna drugu ne vide.

Reuters/Pixsell

Brad, jedan od najvećih zavodnika Hollywooda, petogodišnji brak s Aniston je prekinuo 2005. zbog Angeline. Zaljubili su se 2004. na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' u kojem su glumili bračni par.

REUTERS/PIXSELL

Jennifer je bila potpuno slomljena i od tada se hrabro nosila s epitetom 'žene koja nema sreće u ljubavi'. Tu lošu karmu je promijenio njezin sadašnji suprug, glumac Justin Theroux (46) s kojim je od 2015. u braku. 

ABACA USA Brad Pitt "Troy" premiere

Kad se zbližila s Bradom, ni Angelina nije bila slobodna. Bila je u turbulentnom trogodišnjem braku s glumcem Billyjem Bobom Thorntonom (62) za kojeg se udala nakon dva mjeseca veze. 

Pitt i Jolie su bili dvanaest godina u vezi, a vjenčali su se u Francuskoj u kolovozu 2014. Imaju šestero djece - Maddoxa (16), Paxa (14), Zaharu (11), Shiloh (11) i blizance Knoxa i Vivienne (9).

REUTERS/PIXSELL

Jolie je u rujnu 2016. predala papire za razvod. Izvor blizak paru tvrdi kako je jedan od razloga kraha braka što Angelina nije bila zadovoljna načinom na koji Pitt odgaja njihovu djecu. Isto tako, dodaje da joj je 'bilo dosta njegove konzumacije opijata i alkohola te agresivnosti'.

U studenom 2017. se šuškalo kako se Jolie navodno zaljubila preko ušiju u bogatog britanskog poduzetnika i filantropa. Muškarcu se još uvijek ne zna ime, a navodno je u četrdesetim godinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin