Obavijesti

Show

Komentari 46

Okršaj dekoltea: Nives i Indira će za blagdane 'izbaciti' grudi

Okršaj dekoltea: Nives i Indira će za blagdane 'izbaciti' grudi
13

Natjecatelji će pod svjetlima pozornice dati sve od sebe da u show unesu odličnu blagdansku atmosferu. Lu Jakelić gledat ćemo transformiranu u Olivera Dragojevića, a Siniša Ružić interpretirat će božićni hit Petra Graše

VIDEO

S obzirom na to da je ispred nas blagdansko izdanje showa 'Tvoje lice zvuči poznato' nedjeljna večer bit će ispunjena božićnim hitovima domaće i strane glazbene scene, ponekom premijerom kao i nastupom iznenađenja. Petnaesta emisija posljednja je prilika da natjecatelji izbore ulazak u finale, nakon čega ćemo u sljedećoj emisiji saznati pobjednika ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

show 01:10

Gljiva je Mariju Valentiću dodijelila da uđe u izdanje Hall i Oatsa. Na pozornici će utjeloviti obojicu i otpjevati veliki i dobro poznati božićni hit, 'Jingle Bell Rock'.

- Bit će to glumački izazov, darivat ću sam sebe. Bit će to izazovno - rekao je Mario.

Opušteno u elegantnom odijelu na pozornici će Fabijan Pavao Medvešek utjeloviti Placida Dominga i u blagdanskom raspoloženju otpjevati božićni klasik 'Silent Night, Holy Night'.

- Posebno je to što je pjesmu izveo toliko nježno i moćno. Samo da dotaknem taj dio i mogu stvoriti posebnu večer - rekao je Fabijan koji će rekonstruirati nastup Placida Dominga iz katedrale u New Yorku. 

Pobjedu je odnijela Lu Jakelić u ulozi Celine Dion: 'Fantastično'
Pobjedu je odnijela Lu Jakelić u ulozi Celine Dion: 'Fantastično'

Neda Parmać ovoga će puta na pozornicu blagdansko raspoloženje donijeti pjesmom 'Jingle Bells' u izdanju Gwen Stefani.

- Čak su mi rekli da sličim na Gwen - rekla je Neda komentirajući izbor gljive: 'Planiram izaći kao poklončić i razmotati se za vas'.

Istaknula je kako je mislila da zna riječi ove pjesme, ali je Gwen napisala dodatne riječi pa je pjesmu morala učiti iznova.

Indira s nikad većim prorezom, a Celzijus se zakopčala do grla
Indira s nikad većim prorezom, a Celzijus se zakopčala do grla

Megapopularnog Kanađanina Justina Biebera u božićnoj verziji utjelovit će Lana Klingor Mihić, u jednoj, kako ona kaže - 'dječačkoj, razigranoj, onako malo začuđujućoj izvedbi'.

- Meni je Justin Bieber dobar u svakoj fazi. Vokalno mi tu uopće ne možemo razgovarati u bilo kakvom kontekstu koji bi vukao na loše. On je izniman vokal, s izvrsnim visinama i dubinama. On se kreće na sceni, ima taj pokret u sebi. Meni je on top - rekla je Lana.

- Drago mi je što sam dobila jednog tako dobrog i kvalitetnog pop izvođača za Božić. U ovoj pjesmi teško da imaš vremena uzeti zraka. On sjajno pleše, super pjeva, dobro se ponaša na pozornici, ima stav malo 'from  the hood' - dodala je.

Ne propustite ni ostale natjecatelje koji će pod svjetlima pozornice dati sve od sebe da u show unesu odličnu blagdansku atmosferu. Lu Jakelić gledat ćemo transformiranu u Olivera Dragojevića, a Siniša Ružić interpretirat će božićni hit Petra Graše.

U cipelice australske pjevačice Kylie Minogue ući će Marko Braić, dok će se Marina Orsag ovoga puta transformirati u Roda Stewarta.

Atmosferu će dodatno zagrijati članice žirija Nives Celzijus (38) i Indira Levak (47) koje će 'osvanuti' u crvenom izdanju, a u prvom planu će biti njihovi bujni dekoltei.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin