Show

Komentari 92

Olivera Matijević objavila fotke svog doma u Zagrebu, ulovili je u laži: 'Skinula si ih s interneta'

Olivera Matijević objavila fotke svog doma u Zagrebu, ulovili je u laži: 'Skinula si ih s interneta'

Stranica Artimitro Interiors, kako navode, bavi se dizajniranjem i uređenjem interijera te imaju urede u Rusiji i Njemačkoj, a za ovaj stan navode da se nalazi u Lausanne u Švicarskoj

Folkerica Olivera Matijević (32) pohvalila se da se uselila u novi luksuzni dom u Zagrebu, ali mnogi su ubrzo uočili da su fotografije te prostorije već ranije objavljene na drugom Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Olivera je na svom Instagram storyju danas objavila fotografije na kojima se pohvalila velikom luksuznom prostorijom u svom domu, te napisala da se radi o njenom domu koji se nalazi u Zagrebu.

- Već imam omiljeni dio, odavde neću izlaziti - poručila je folkerica.

Zatim je otkrila da se radi o prostoriji koja je namijenjena za kućno kino i pokazala da gleda crno-bijeli film na velikom platnu.

- Kišni dan idealan za kućno kino. Znate li koji je ovo film? - upitala je svoje pratitelje.

Čini se da su neki njeni pratitelji primijetili da su već negdje vidjeli slične prostorije, a upravo je Instagram profil pod nazivom Artimitro Interiors 4. rujna ove godine objavio identične fotografije tog stana.

Artimitro Interiors, kako navode na službenoj stranici, bave se dizajniranjem i uređenjem interijera te imaju urede u Rusiji i Njemačkoj, a za ovaj stan navode da se nalazi u Lausanne u Švicarskoj.

Fotografije koje je Olivera objavila danas izgledaju isto kao i one koje je taj profil objavio početkom rujna, čak i scena iz filma koja se nalazi na platnu. Mnogi su zbog toga zaključili da je Olivera preuzela fotografije s tog profila te da se ne radi o njenom domu.

Zagreb: Promocija nove pjesme Olivere Matijević

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA 'TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Najčitaniji članci