Show

Komentari 170

Olja prije nego se preobrazila u besmrtnu vampiricu: 'Kako sam lijepa bila prošlog stoljeća...'

Olja prije nego se preobrazila u besmrtnu vampiricu: 'Kako sam lijepa bila prošlog stoljeća...'

Nikad nisam ‘napumpala’ usne, kako se okolo priča. Od rođenja su mi punije, ponosno nam govori Olja, koju trenutačno gledamo u reality showu 'Ljubav je na selu'

Kako sam lijepa bila prošlog stoljeća, sa sjetom nam je rekla vampirica Olja Einfalt pregledavajući svoje stare fotografije. Na fotkama iz osamdesetih splitska performerica je neprepoznatljiva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok danas nosi modre ekstenzije u kosi i naglašeni make up, prije 40 godina 'furala' je prirodnu plavu kosu, neutralnu šminku na licu, a obrve su joj prirodno čupave.

- Nikad nisam ‘napumpala’ usne, kako se okolo priča. Od rođenja su mi punije - ponosno nam govori Olja, koju trenutačno gledamo u reality showu 'Ljubav je na selu'. Od estetskih zahvata dosad je radila jedino 'vampirski facelifting'.

- Jako sam zadovoljna tretmanom. No nikako ne mogu biti zadovoljna činjenicom da je svjetska kozmetička industrija ukrala tretman koji je izmislila moja prabaka Mutilda još u 13. stoljeću kao najljepša vampirica koja je sama sebi isisavala krv i ubrizgavala je u lice - rekla nam je. 

Riječ je o tretmanu vlastitom krvnom plazmom kojim se pomlađuje tretirano područje. Pacijentu se izvadi krv te posebnom centrifugom odvoji krvna plazma koja je puna matičnih stanica i faktora rasta. Krvna plazma se potom stavlja u lice, dekolte, vrat i ruke tankim iglicama.

- Cijela moja obitelj iz Transilvanije ima dobru genetiku. Jako puno vježbam, pazim što jedem i ne pušim, i tako od mladih dana. Ne jedem puno, jedem uglavnom povrće, meso i voće, a slatkiše sam izbacila - priča nam Olja.

Splitska umjetnica i društvena aktivistica tvrdi da je rođena 1383. godine u vampirskoj obitelji. Najgora laž koju je, rekla nam je svojedobno, čula o sebi je da je rođena 1963. godine.

- Ljudi nikako to da prihvate. Ne pogađaju me predrasude jer sam borac. Kad vidim nešto što nije u redu, ne želim se pomiriti s tim. Želim dokazati da su stvari drugačije i da se mogu promijeniti - rekla nam je tad Olja.

Nedavno je, nakon mnogobrojnih upita njenih fanova, otkriveno da je ipak rođena 1963. godine i da ima 58 godina. Fanovi su joj pisali da izgleda fenomenalno.

Najčitaniji članci