Obavijesti

Show

Komentari 94

Opet je solo? Zoran Mamić se brčka, sunča i uživa na plaži...

Opet je solo? Zoran Mamić se brčka, sunča i uživa na plaži...
8

Zoran Mamić je navodno prekinuo vezu s bivšom manekenkom Darijom. Prije nje, bivšeg trenera Dinama se često moglo vidjeti u atraktivnom društvu. Iza sebe ima i dva braka...

VIDEO

Možda je do vrućina u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a možda je zbog nepravomoćne presude na četiri godine i 11 mjeseci zatvora. Što god bio razlog, bivši trener Dinama Zoran Mamić (46) više nije u vezi s Darijom Crnjaković (39).

Ljubavna veza nogometnog trenera i bivše manekenke započela je u listopadu prošle godine, a početkom travnja Darija se Zoranu preselila na Bliski istok, gdje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima trenira Al Ain i niže velike uspjehe.

U pješčanim plažama i suncu atraktivna Darija nije dugo uživala. Dok se ona vratila kući, Zoran, kako doznajemo, nije previše uzrujan još jednim ljubavnim krahom, nego se brzo snašao i nesmetano uživa daleko od bivše djevojke. 

Ne priča o svojim vezama

- Trenutačno sam na plaži s prijateljima i uživam. Ne volim govoriti o svojim vezama, pa tako ne želim ni komentirati ovu privatnu situaciju. Sad lijepo uživam i nema mi ničeg boljeg - rekao nam je vrlo dobro raspoložen Zoran.

Bivši supružnici Mamić postali baka i djed: 'Stigla unuka Vita'
Bivši supružnici Mamić postali baka i djed: 'Stigla unuka Vita'

Dariju je osvojio džentlmenskim manirima. Kad ju je ugledao, poslao joj je na kućnu adresu stotinu ruža kako bi je nagovorio da pristane s njim izaći na spoj. Upoznao ju je s prijateljima i obitelji, no, čini se, ni to nije bilo dovoljno kako bi je dulje zadržao uz sebe.

No ljubavni brodolom Zoran bi mogao preboljeti vrlo brzo. Kako se šuška, nogometni trener na dobrom je glasu kod djevojaka iz cijele regije. Na njega je navodno bacila oko mlada srpska manekenka Dejana Živković (25). Visoka je 179 centimetara, teška 61 kilogram, a skladno tijelo oblikovala je baveći se atletikom. 

U Srbiji se proslavila u “Top modelu” prije sedam godina. Nakon toga je počela nositi revije po svijetu. Prije četiri godine u svojem spotu “Ženska posada“ angažirala ju je Alka Vuica.

Dejanu se povezivalo da je bila i u vezi s nekim sportašima, a na “piku” su joj često bili i nogometaši, pa je tako bila u vezi s dvojicom, Vladimirom Stojkovićem i Lolom Smiljanićem. U centru pozornosti bila je kad je ljubovala s bosanskohercegovačkim tenisačem Damirom Džumhurom. U beogradskim kuloarima sad se šuška kako je navodno bacila oko na bivšeg Dinamova trenera, sportskog direktora i igrača.

Najmlađi od braće Mamić iza sebe ima i dva braka, a nakon kraha prvog imao je nekoliko ljubavnih veza, ali ništa se nije približilo trajanju prvoga braka s Vanjom Horvat.

Posljednja ljubav, s Darijom, dogodila mu se samo dva mjeseca nakon što je prekinuo vezu s 20 godina mlađom Anticom Filipović Grčić (26). Mlada Šibenčanka, koja je Zokija osvojila ne samo izgledom, nego navodno i smislom za humor, prošlog ljeta postala je samo jedna u nizu nesretnih ljubavi mlađega Mamića, a smatra se da je ujedno ona glavni razlog razvoda Zorana i njegove druge supruge Ane (39). 

 

S Anom u braku dvije godine

Kako doznajemo, par se nedavno na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu pravomoćno rastao, a oko podjele imovine još se dogovaraju. Zoran i Ana bili su u braku dvije godine. Vjenčali su se u Zagrebu na treću godišnjicu Zoranove rastave od prve supruge Vanje (46), a zaručnički prsten optočen briljantima Ana je počela nositi krajem 2012. Dvije godine prije, kako je nogometni trener svojedobno izjavio, bilo mu je najbolnije i najteže razdoblje u životu. Od dizajnerice interijera i stomatologinje Vanje razveo se 2010. nakon 17 godina braka. 

Zoran Mamić pokrenuo je brakorazvodnu parnicu, a pravi razlog se ne zna, jer neki spominju bračnu nevjeru, a dio glasina govori o tome da je krahu braka “kumovao” financijski krah. S Anom je proveo oko šest godina, no ljubav se ipak nije održala i potrajala, premda su djelovali kao kladan par. Zoran je još bio sportski direktor maksimirskog kluba kad su bili zajedno i redovito ga je pratila na utakmice. Dolazila je na Maksimir, ali nisu joj bila mrska ni gostovanja, pogotovo u europskim utakmicama. Kako vrijeme odmiče, čini se da su Zoranove ljubavi sve kraće. Najdulje je izdržao s prvom suprugom Vanjom.

Nakon rastave od nje jedno vrijeme živio je s majkom Lucijom. Vanja se tad uselila u stan u centru Zagreba s njihovom djecom, kćeri Ninom (25) i sinom Brunom (21). Stomatologinja i dizajnerica interijera od početka je godine navodno u vezi s Mladenom Veberom, donedavnim predsjednikom Košarkaškog kluba Cedevita. 

Djed Zoran ima vremena

Može ih se često vidjeti po restoranima i u gradskim šetnjama. Vanja je uz novog partnera očito zavoljela košarku pa je bila i na nekoliko utakmica. Svoju vezu ne žele komentirati, ali je, zapravo, više ni ne skrivaju.

Slobodni Zoran sad ima više vremena za druge obaveze, kako nam je sam priznao, njemu je ljepše nego ikad, uživa, a sretan je ponajviše zbog prve unučice Vite, koju je rodila Nina sredinom listopada. Sretnu vijest s javnosti je podijelio reper Josip Jakopec Jopa, koji je u vezi s Ninom. Obiteljsku, trenutačno ne baš i ljubavnu idilu, Zoranu ipak kvare nepravomoćne sudske odluke i optužbe da je sa starijim bratom Zdravkom Dinamo oštetio za više od stotinu milijuna kuna.

Nedavno mu je vjerojatno najneprijatnija “sjela” nepravomoćna presuda za umanjivanje poreznih obveza, ali i primanje i davanje mita, zbog kojih je dobio kaznu zatvora na 4 godine i 11 mjeseci.

Meghan Markle je lav po horoskopu: Saznajte što to govori o njoj i imate li zajedničke osobine s 'princezom'.

Njih nitko ne voli imati u blizini: Ovo su tri najzlobnija horoskopska znaka zodijaka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina