Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Stoka je kriv za sve: Zsa Zsa zapjevala je cajkašku pjesmu

Iako pjeva prvenstveno pop, Zsa Zsa se nije sramila otkriti kako zna poslušati cajku “Žena zmija”, a Stoka ju je zatim izazvao da je pokuša odrepati, a ne samo otpjevati

Foto: Pixsell
2 komentara

Na JoomBoosu je krenuo novi originalni serijal “Incident”, koji vodi reper Marin Ivanović Stoka, a u prvoj epizodi, koja je objavljena na JoomBoosovu YouTube kanalu, Stoka je ugostio pjevačicu Zsa Zsu i plesača Đulijana Jašarevića, kojeg smo prošle godine upoznali na “Supertalentu”.

Prvu epizodu snimali su na raznim lokacijama, između ostaloga u JoomBoos kućici, plesnom studiju Hip Hop House i glazbenom studiju Red Records kod poznatog producenta Krunoslava Licitara Macole. Iako pjeva prvenstveno pop, Zsa Zsa se nije sramila otkriti kako zna poslušati cajku “Žena zmija”, a Stoka ju je zatim izazvao da je pokuša odrepati, a ne samo otpjevati.

Dosad je nastupala s mnogim hrvatskim glazbenicima, poput Damira Kedže, s kojim je snimila pjesmu “Sve u meni se budi”, a priznala je s kime nikad ne bi snimila duet.

- Ne bih zapjevala s Jasminom Stavrosom - priznala je Zsa Zsa, koja je već jednom odbila ponuđeni duet, no nije htjela otkriti kome je to “slomila srce”.

No osim pjevanja, u prvoj epizodi su se Stoka i ona okušali i u plesu, a Đulijano ih je učio plesati. Dok je Zsa Zsi išlo odlično, Stoka se borio s ritmom. Sve možete pogledati u prvoj epizodi “Incidenta” na JoomBoos YouTube kanalu.

NOVA SVAĐA U KRALJEVSKOM DVORCU? Kate Middleton nije otišla na slavlje prije poroda vojvotkinje Meghan

Tema: JoomBoos

Message