Show

Komentari 14

Opet na meti kritika: 'Meghan ne zna nositi dijete, naučite ju'

Opet na meti kritika: 'Meghan ne zna nositi dijete, naučite ju'

Meghan u šetnji nije skidala smiješak s lica, a mnogi su to protumačili kao uživanje u slobodi nakon povlačenja s kraljevskih dužnosti. Međutim, najviše pozornosti 'ukralo' je njezino nošenje Archieja

Nakon što su princ Harry (35) i Meghan Markle (38) objavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, polako se raspliće priča o Megxitu. Paparazzi su Meghan 'uhvatili' u šetnji šumom u blizini iznajmljene kuće u Vancouveru. Iako je gotovo cijelo vrijeme bila na meti kritika, sada je ponovno uzburkala samim izlaskom u javnost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U šetnju je izvela osmomjesečnog sina Archieja, pse Oza i Guyja, a s njima su bila dvojica tjelohranitelja. Meghan u šetnji nije skidala smiješak s lica, a mnogi su to protumačili kao uživanje u slobodi nakon povlačenja s kraljevskih dužnosti. Međutim, najviše pozornosti 'ukralo' je njezino nošenje Archieja, a brojni korisnici Twittera su je kritizirali. 

'Jadan Archie. Izgleda da se drži za vlastiti život. Znam da je privezan, ali nikad nisam vidjela dijete da tako visi', 'Uopće joj ne smetaju fotoaparati. Skoro joj je ispalo dijete dok se anđeoski smješkala', 'Neka netko pokaže Meghan kako se Archie stavlja u nosiljku, očito nema pojma', 'Desna ručka joj spada s ramena. Archie nije siguran. Neka ju netko nauči prije nego što se dogodi tragedija' - neki su od twittova.

Meghan se u srpnju prošle godine susrela sa sličnim kritikama. Naime, tada se s tromjesečnim sinom pojavila na polo utakmici, a korisnici društvenih mreža prozvali su ju da nepravilno drži dijete. To je Archieju bio prvi izlazak u javnost nakon krštenja.

'Ajme, pa ona ne zna ni držati vlastito dijete u naručju kako treba', 'Dijete će ti ispasti' i 'Sramota da još nisi naučila osnove', samo su neki od napada na Meghan nakon što su fotografije izašle u javnost. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci