Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Opet problemi: Nataši Bekvalac ispred suda prijetio muškarac

Incident se dogodio kad je pjevačica dovela četveromjesečnu kćer Katju na sudski ugovoren sastanak s ocem, IT stručnjakom Lukom Lazukićem

Foto: Zoran Ilić
7 komentara

Pjevačica Nataša Bekvalac (37) i njezin odvjetnik prijavili su policiji da ju je jučer između 13 i 13.30 h vrijeđao i prijetio joj nepoznati muškarac. Jedino poznato javnosti je, kako prenosi alo.rs, da je riječ o državljaninu Bosne i Hercegovine.

NJEGOVA STRANA PRIČE Muž Nataše Bekvalac: 'Ona je pijana i drogirana tukla mene'

Policija je reagirala po prijavi pa su s njim obavili razgovor, a o slučaju je navodno obaviješteno i nadležno tužiteljstvo. 

Foto: Zoran Ilić

Incident se dogodio kad je pjevačica dovela četveromjesečnu kćerku Katju na sudski ugovoren sastanak s ocem, IT stručnjakom Lukom Lazukićem (38). Podsjetimo, Bekvalac i Lazukić su se rastali nakon što ga je ona sredinom travnja ove godine prijavila za fizički napad koji se dogodio u stanu u kojem su zajedno živjeli u Beogradu. 

OBITELJSKO NASILJE Počelo suđenje mužu: Bekvalac otišla sa suda nakon 5 minuta

Ako mu se dokaže krivnja, mogao bi u zatvor na do tri godine. Također su mu produžili mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja će vjerojatno potrajati do okončanja procesa. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Proces zbog nasilja u obitelji između njih dvoje još traje pred prvim sudom u Beogradu, a Lazukić za sada dijete smije viđati jednom tjedno, i to svega na pola sata.

POVRATNIČKI KONCERT Vratila se još jača: Bekvalac je prvi put pjevala nakon napada

Njihova kćer Katja je imala svega šest tjedana u vrijeme kad je Nataša Luku prijavila za nanošenje fizičkih ozljeda, zbog kojih je pjevačica završila i u bolnici.

Foto: Youtube/Printscreen/PrivatniAlbum

Nakon što se razišla od Lazukića, Bekvalac se navodno iz Beograda vratila u Novi Sad s malenom Katjom i kćerkom Hanom (11), koju ima iz braka s bivšim srpskim reprezentativcem, vaterpolistom  Danilom Ikodinovićem (41). Nataša se prije mjesec dana vratila glazbi i ponovo počela nastupati. 

VIDI OVO: Snimka 911 poziva otkriva nove detalje o Demi.

Naši partneri pišu
Message