Obavijesti

Show

Komentari 9

Osam godina nije u braku, želi dijete, a sad ljubi brinetu Petru

Osam godina nije u braku, želi dijete, a sad  ljubi brinetu Petru
11

Otkako se 2012. rastao Janko Popović Volarić bio je u nekoliko veza, a sad se na društvenim mrežama ponovno hvali misterioznom djevojkom Petrom koju je poveo na planinarenje

VIDEO

Glumca Janko Popović Volarić (39) mnoge obožavateljice proglašavaju najpoželjnijim neženjom u Hrvatskoj. Iako je imao burnih veza kao i brak, Janko i dalje vjeruje u ljubav, pa se od nove godine hvali fotografijama s Petrom Švađumović.

Šuška se kako je glumac našao svoju 'mirnu luku' te da je s misterioznom brinetom u vezi od početka godine. Prijateljima i pratiteljima nedavno su se javila na Instagramu s otoka Krka, gdje su se popeli na 569 metara visok vrh Obzova. Glumac se s Petrom odlučio na alpinistički 'pothvat', a nakon uspona snimili su nekoliko fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:49

- Silna hrabrost i odricanje, duga borba i uspon neslućenih razmjera ipak je rezultirao uspjehom ekstremno organizirane i skladne ekspedicije. Osvojen je najviši vrh otoka Krka (569 m). Pozdrav visoko ispod oblaka - napisao je dramatični Janko.

Prije nje bio je s novinarkom Mateom Dominiković (29). 

Petrin i Čedo preminuli, brojni razvodi, poziranja za Playboy...
Petrin i Čedo preminuli, brojni razvodi, poziranja za Playboy...

- Na prvome mjestu trenutno mi je posao kojem sam maksimalno posvećena. O ljubavi sada ne razmišljam. Voljela bih da se moje ime u medijima veže isključivo uz ono što radim - rekla je Matea za Gloriju 2018. godine.

Na otvorenju Dana hrvatskog filma 2015. uživao je u društvu kolegice, Beograđanke Tijane Pečenčić (32), a ljubav između njih planula je na setu serije 'Kud puklo da puklo'.

Par je odbio pozirati fotografima, ali su u kafiću uživali u prisnom druženju ne skidajući osmijeh s lica. Janko i Tijana svoj odnos nikada nisu željeli komentirati. Povezivali su ga i s kćerkom pokojnog Branka Lustiga, Sarom, ni glumac nikad vezu javno nije potvrdio. 

Prije kratkih veza glumac i Jelena Veljača (38) bili su u braku od prosinca 2009. pa sve do prosinca 2012.-te. 

'Dobivam osam tisuća eura po predstavi, kupio sam dva auta'
'Dobivam osam tisuća eura po predstavi, kupio sam dva auta'

- Nisam se baš mislio razvoditi, ali sada kad su nam se stvari odvrtjele tako kako jesu, počinjem uživati u novootkrivenoj samostalnosti - rekao je glumac 2013. Priznao je da rastavu braka doživljava kao svoj veliki životni poraz, no unatoč svemu nije izgubio vjeru u brak. 

- Vjerojatno samo ‘mrtav’ čovjek ne vjeruje u ljubav, ali isto tako, ja sam već neko dulje vrijeme solo i uopće mi nije loše. Dapače, paše mi taj neki život koji sam si složio. A ako i kada se nađem u nekoj novoj vezi, ne isključujem mogućnost ni braka ni bilo čega drugog što ide uz ljubavni odnos - objasnio je za 24sata Janko 2018. 

Inače, Janko je postao otac jako mlad, sa svega 18 godina, i na tu je ulogu najponosniji. Više puta je izjavio kako mu je sin David izrastao u poštenog čovjeka, a najvažnije mu je da mnogo razgovaraju, prolaze zajedno kroz važne životne situacije, odlaze u kino i na koncerte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama