Obavijesti

Show

Komentari 14

Osebujna slavljenica: Skupljala je noževe i ljubila se s bratom

Osebujna slavljenica: Skupljala je noževe i ljubila se s bratom
10

Jolie se već sa 16 godina osamostalila. Tada je radila kao model i često se pojavljivala u glazbenim spotovima te je putovala po najvećim svjetskim metropolama

VIDEO

Glumica Angelina Jolie danas slavi 43. rođendan. Rođena je u Los Angelesu 1975. godine u glumačkoj obitelji. Otac joj je glumac Jon Voight (79), poznat po filmovima ''Ponoćni kauboj' i 'Povratak veterana', za kojeg je dobio i Oscara, a majka joj je Marcheline Bertrand, bivša manekenka i glumica. 

POGLEAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:18

Jolie ima i starijeg brata Jamesa Havena kojeg je svojedobno pred cijelim svijetom poljubila u usta te izazvala pravi skandal.

Kao djevojčica je bila nestašna pa je za ljubimce imala guštera i zmiju, a sakupljala je i noževe. Gluma joj je očito u genima pa je već kao sedmogodišnjakinja ostvarila je prvu ulogu. 

Ne boji se visina: Angelina je pilotirala malim zrakoplovom
Ne boji se visina: Angelina je pilotirala malim zrakoplovom

Njezino odrastanje bilo je obilježeno teškim periodima u kojima se glumica čak i samoozljeđivala. Kada ja imala 11 godina, njezina se obitelj vratila u Los Angeles gdje je Jolie počela učiti glumu. Nakon tri godine je izrazila želju da postane pogrebnik pa je napustila školu glume. 

Jolie se već sa 16 godina osamostalila. Tada je radila kao model i često se pojavljivala u glazbenim spotovima te je putovala po najvećim svjetskim metropolama. 

1998 BAFTA Film Awards

Prvu glavnu ulogu dobila je u filmu 'Hackers' 1995. godine. Za Jonnyja Leeja Millera (45) se udala 1996., a razdvojili su se jednu godinu kasnije. Službeno su se rastali 1999. godine. 

REUTERS/PIXSELL

Glumica Brada Pitta (54) upoznala je 2004 na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' u kojem su glumili bračni par, a tada su oboje bili u braku. Bila je udana za glumca Billyja Boba Thorntona (62), a Pitt je bio oženjen za glumicu Jennifer Aniston (49). Nakon nekog vremena Brad je ostavio Jennifer i potpuno se posvetio vezi s Angelinom. 

Angelina je bijesna: 'Ne smije svoju djecu odvesti iz SAD-a'
Angelina je bijesna: 'Ne smije svoju djecu odvesti iz SAD-a'

Angelina i Brad su bili proglašeni najljepšim parom na svijetu, a u javnosti su uvijek djelovali sretno. Iako je Angelina već imala usvojenog Maddoxa (16), s Bradom je posvojila djevojčicu Zaharu (13). Nakon toga su dobili i svoje prvo biološko dijete, Shiloh Nouvel (12). Kasnije su posvojili i dječaka, a nadjenuli su mu ime Pax (14). Par je 2008. dobio danas devetogodišnje blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline. Vjenčali su se u Francuskoj 2014. godina. 

Iako su mediji jednom proširili vijest o njihovom razvodu, slavni par je tada uspio spasiti svoj brak, no ne zadugo. Potvrđeno je da se rastaju 2016., a razvod je zatražila Angelina. Navodno je među njima puklo zbog Pittovog lošeg odnosa s djecom i problema s alkoholom. 

36. Toronto Filmfest - "Moneyball"

I dan danas par vodi bitku za skrbništvo oko svoje djece, a nedavno je Angelini sud zabranio da djecu odvede iz SAD-a dok sa suprugom ne okonča dugotrajnu 'borbu' za skrbništvo. 

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening

VIDI OVO: 20 najboljih scena iz serije 'Sex i Grad'!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja