Obavijesti

Show

Komentari 0

Osječki glazbenik z++ priprema svoj samostalni koncert u Domu sportova: Izbacio je i novi singl

Osječki glazbenik z++ priprema svoj samostalni koncert u Domu sportova: Izbacio je i novi singl
8

S objavom prvog singla 'crno + zlatno' na sebe je skrenuo pažnju unutar domaće trap scene, a sad je svojoj publici pripremio novi autorski singl. i priprema koncert. Ulaznice su već u prodaji

VIDEO

Kao uvod u svoj najveći samostalni koncert do sada, 2. prosinca u zagrebačkom Domu sportova, osječki glazbenik, producent i autor z++ objavljuje i novi singl - pjesmu 'sedmo nebo'.

Za koautora i producenta vodećeg domaćeg hit-singla 'Trebaš li me', ujedno i dobitnika nagrada Porin i Cesarica, ovo je prvi samostalni autorski singl u posljednje dvije godine, a njime ujedno najavljuje i treći studijski album.

Kraj godine i Adventa u Akademiji uz z++!
Kraj godine i Adventa u Akademiji uz z++!

Pravog imena Zvonimir Husnjak, ovaj svestrani autorsko-producentski čarobnjak u svega nekoliko godina aktivnosti se istaknuo kao vodeće ime moderne domaće trap-pop scene.

S objavom prvog singla 'crno + zlatno' na sebe je skrenuo pažnju unutar domaće trap scene, a zatim su uslijedila i dva studijska albuma, kao i niz autorskih singlova za koje samostalno potpisuje glazbu, tekst i produkciju.

Singlovima 'Ljeto već je gotovo', 'kabriolet' i 'dijamanti' do sada je osvojio i pažnju šire javnosti, kao i domaći radijski eter, a njegove pjesme na digitalnim streaming platformama ostvaruju milijunske brojke slušanosti; njegovih deset najslušanijih pjesama na Spotifyu prelaze brojku od 12 milijuna streamova, dok videospotovi na platformi YouTube prelaze čak 20 milijuna pregleda.

U svojim je pjesmama do sada pokazao kako uspješno proširuje žanrovske granice, razigrano kombinirajući trap, pop i funk, a upravo je u tom smjeru kreirao i novi singl 'sedmo nebo', za koju potpisuje tekst, glazbu i produkciju.

Pjesma je od 2. listopada dostupna u radijskom eteru te na svim digitalnim glazbenim platformama, pod okriljem diskografske kuće yem.

Glazbeni put ovog samozatajnog osječkog glazbenog čarobnjaka od samog početka prati ulazna putanja, a kroz nastupe diljem regije ističe se i kao jedno od vodećih koncertnih imena nove generacije te vrlo brzo postaje miljenik mlađe publike.

Njegov prvi samostalni koncert u Tvornici kulture u prosincu 2021. rasprodan je u rekordnom roku, a nastupi na Dritu apsolutni su highlight svakog izdanja festivala.

Početkom 2022. godine u suradnji s Eni Jurišić i Matijom Cvekom sudjeluje u kreiranju domaćeg hit-singla godine 'Trebaš li me', čiji je autor glazbe i producent.

Popularni treper najavio prvi samostalni koncert u Zagrebu
Popularni treper najavio prvi samostalni koncert u Zagrebu

Pjesma je u kratkom roku apsolutno osvojila i publiku i radijski eter, te je dobila i vodeća priznanja domaće glazbene struke - nagradu Porin u tri kategorije, uključujući i 'Hit godine', kao i Cesaricu 'Hit godine'.

Uz novi autorski materijal, pred njim je u ovoj godini i njegov najveći samostalni koncert do sada.

U subotu, 2. prosinca, stiže na pozornicu zagrebačkog Doma sportova, a ulaznice su dostupne u prodaji putem online platforme Core Event te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old.

U petak Denis&Denis, slijede Kuku$, Jonathan, Nika Turković, z++ i ABBA Real Tribute Band!
U petak Denis&Denis, slijede Kuku$, Jonathan, Nika Turković,  z++ i ABBA Real Tribute Band!

Organizator koncerta je yem, koji kaže 'z++ zove u svoj svijet 2.12. u Dom sportova'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.