Obavijesti

Show

Komentari 0

Oskarovka postaje baka treći put: 'Svi se veselimo avanturi'

Oskarovka postaje baka treći put: 'Svi se veselimo avanturi'
4

Eva Amurri trudna je treći put, a dijete čeka sa suprugom Kyleom Martinom. Na svom blogu 'Happily Eva After' otkrila je kako je trudna već nekoliko mjeseci i da bi beba trebala stići krajem zime

VIDEO

Ako ste konobar, poštar, prometni policajac, knjižničar ili učitelj u Fairfieldu, vjerojatno ste već čuli za sretnu vijest od dvoje naših nevjerojatno uzbuđenih mališana. Svi se veselimo novoj avanturi, podijelila je sretnu vijest na Instagramu glumica Eva Amurri (34). 

Trudna je treći put, a dijete čeka sa suprugom Kyleom Martinom, s kojim već ima sina Majora (2) i kćer Marlow (5). Na svom blogu Happily Eva After otkrila je kako je trudna već nekoliko mjeseci i da bi beba trebala stići krajem zime.

Par je prije dvije godine proživljavao teške dane zbog traume od koje je Eva oboljela od PTSP-a. Naime, kad im se rodio Major, imali su noćnu patronažnu sestru koja je jedne noći zaspala s djetetom u naručju. Par je spavao kad su začuli djetetov pad na pod. Dječak je tada zadobio frakturu lubanje te je imao krvarenje u mozgu. Srećom, ozljede su izliječene bez ikakvih posljedica, ali je Eva zbog šoka dugo bila u depresiji.

Glumica o dodjeli Oscara: 'Sve je to stvar lobiranja i novaca'
Glumica o dodjeli Oscara: 'Sve je to stvar lobiranja i novaca'

Eva je kći američke filmske glumice i dobitnice Oscara Susan Sarandon (72). Nedavno je na filmski festival u Torontu došla predstaviti svoj najnoviji film, gdje je kritizirala kulturu dodjele Oskara koji se danas više nego ikada kupuju višemjesečnim lobiranjem i novcem.

- Bila sam pet puta nominirana i jednom sam osvojila Oskara no u to vrijeme za to se nije morao trošiti novac - rekla je glumica koja je slavni 'kipić' osvojila za ulogu sestre Helen u filmu 'Odlazak u smrt' iz 1995. 

Film 'Blackbird' u kojem igra ulogu majke u terminalnoj fazi bolesti i koja želi eutanaziju, bio je pretpremijerno prikazan. Glumica je ocijenila da su njezini izgledi da osvoji Oskara za tu ulogu maleni jer se 'ne može natjecati s pojedinim filmovima koje brane današnji Harryji Weinsteini'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin