Obavijesti

Show

Komentari 31

Otac me seksualno zlostavljao, a očuh mi je 'isprao mozak'...

Otac me seksualno zlostavljao, a očuh mi je 'isprao mozak'...
6

Padao je razrede i ponavljao ispite. Kada bi se malo potrudio, uvijek bi bio u top tri posto učenika po rezultatima. Svaki put kada bi pao razred ili izletio iz škole, počeo bi smišljati vlastiti 'program

VIDEO

Kontroverzni roker Axl Rose (56),  frontmen benda Guns N’ Roses, poznat je po neobuzdanom ponašanju, tučama, tužbama, ali i odličnom vokalu. Njegov apetit za destrukcijom i opasnim ponašanjem ima korijene u divljoj i problematičnoj mladosti u djetinjstvu.

Bili su na vrhuncu slave, a tada su odlučili odustati od karijere
Bili su na vrhuncu slave, a tada su odlučili odustati od karijere

Kako kaže Axl, živi kako i pjeva, a iza sebe ostavlja niz uništenih hotelskih soba, napuštenih žena i divljih koncerata. Bio je i problematičan kao tinejdžer, pričaju oni koji su ga tada poznavali, a bio je i jako inteligentan, ali u isto vrijeme i očajan učenik.

Padao je razrede i ponavljao ispite. Kada bi se malo potrudio, uvijek bi bio u top tri posto učenika po rezultatima. Svaki put kada bi pao razred ili izletio iz škole, počeo bi smišljati 'vlastiti program'.

Tomislav Miletić/PIXSELL

- Morao sam čitati knjige, pjevati pjesme i crtati stvari koje me uopće ne zanimaju. Kada sam na kraju skroz napustio školu, napokon sam imao priliku baviti se temama koje mene zanimaju, to je bila kao neka Axelova škola - rekao je.

Glazbom se morao baviti kriomice jer njegov očuh to nije smio saznati jer mu je vjera branila da kod kuće sluša glasnu muziku.

- Prijatelji bi me nazvali i puštali mi hitove preko telefona, a ja bih se pravio da razgovaramo - otkrio je način kako je usprkos zabranama pratio rock scenu.

On i njegovi prijatelji su, kaže pjevač, neprestano bili u nevolji. Redovno su se 'sastajali' i s policijom.

- Mjesece sam proveo u zatvoru zbog različitih s**nja, onda sam shvatio da ću, ako se ne priberem, život provesti iza rešetaka. Lokalni policajci su nas mrzili. Dizali su tužbe čak i kada bi frajer s kojim sam se potukao rekao da ne želi da sve završi na sudu - otkriva roker.

Umiješala se policija: Axl Rose i Tom Jones imali ludu zabavu
Umiješala se policija: Axl Rose i Tom Jones imali ludu zabavu

Do svoje 17. godine vjerovao je da mu je očuh biološki otac, a istinu je shvatio kada je kod kuće pronašao dokumente u kojima piše drugačije. Onda je promijenio ime iz William Bruce Bailey u Rose Junior.

Međutim, i biološki otac i očuh, kako je rekao, bili su čudovišta. Njegova majka je imala samo 16 godina kada je ostala trudna, a nakon razvoda, Axla koji je tada imao dvije godine, oteo je otac.

Kada je odrastao, Rose se podvrgnuo kontroverznoj regresijskoj terapiji kroz koju se osoba može prisjetiti prošlih života ali i ranog djetinjstva.

24sata

- Sjećam se otmice, igle i groznih trenutaka. Tata me je seksualno zlostavljao, a bio je grozan i prema mami. Zato i imam tako s****n odnos sa ženama i seks povezujem s moći - priznao je. Dodaje i da njegov odnos s majkom nije bio ništa zdraviji. Bio je, kaže, oduvijek svjestan da je bio neželjeno dijete, a kada je u njihov život ušao očuh, mama je baš uvijek stavljala njega ispred sina.

- Gledala je kako me otac mlati i nikada nije stala na moju stranu. Moj očuh je najopasnije stvorenje na svijetu - rekao je o svom očuhu koji je ujedno i otac njegove polusestre Amy koja je godinama vodila fan klub benda i putovala s njima. 

youtube

- Nije nam dao da gledamo scene ljubljenja ili seksa, bilo smo toliko indoktrinirani da smo upozoravali jedno drugo ako ne bismo na vrijeme okrenuli glavu od televizora. Amy i mene tukao je čim bi se ukazala prilika - rekao je Axl koji od svih žena, vjerojatno jedino sa sestrom ima normalan odnos.

Za veliki dio svojih problema Rose okrivljuje pranje mozga koje je doživio kao tinejdžer. Zbog toga, navodi, ne poštuje religiju iako i sam u nešto vjeruje. Iako mu je zbog trauma dijagnosticirana manična depresija i prepisana terapija, odbijao je liječenje. Tada se okrenuo “prirodnim” lijekovima i regresoterapiji preko koje se, kaže, sjetio ne samo zlostavljanja od biološkog oca već i prošlih života.

Reuters/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba