Show

Komentari 14

Otkazan koncert Cetinskog koji je bio najavljen za 2021. godinu

Otkazan koncert Cetinskog koji je bio najavljen za 2021. godinu

Koncert je prvenstveno bio najavljen za 2020. godinu, ali je zbog pandemije odgođen. Novi datum koncerta također nije bio pogodan za koncert

Eventim je na svom Facebook profil objavio obavijest o otkazivanju nastupa Tonyja Cetinskog (53). Koncert se prvo trebao održati 30. svibnja 2020., a onda i godinu dana kasnije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Otkazan je koncert Tony Cetinski @ Arena Zagreb (datumi: 30. 05. 2020., 20. 05. 2021.) Kupci, koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, iste vraćaju na prodajno mjesto i ostvaruju povrat sredstava. Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice biti će AUTOMATSKI izvršen na terećenu karticu najkasnije do 08.03.2023. Nije potrebno slati zahtjev za povrat - napisali su iz Eventima.

Koncert je prvi put bio odgođen zbog pandemije pa su ga zakazali za 29. svibanj 2021. U obavijesti su iz Eventima napisali da je koncert trebao biti 20. svibnja, iako za taj datum nikada nije bio organiziran koncert. I drugi koncert naposljetku je odgođen, a tada je bilo objavljeno da će posjetitelji biti obaviješteni o novom datumu.

Sudeći po najnovijoj objavi Eventima, koncert se ipak neće održati.

Koncert Tonyja Cetinskog u Vrnjačkoj banji

Najčitaniji članci