Show

Komentari 2

Ovo je cimerica naše misice: Grkinja je jedna od favoritkinja, a njen izbor obilježio je skandal

Ovo je cimerica naše misice: Grkinja je jedna od favoritkinja, a njen izbor obilježio je skandal

Sofiji je otac Grk, a majka Venezuelanka. Dolazi s Itake, drugog najmanjeg otoka od sedam najvažnijih jonskih otoka, a tečno govori grčki, engleski i španjolski jezik

Sofia Arapogianni cimerica je naše Ore Antonije Ivanišević (20) na Miss Universe natjecanju u Izraelu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sofia dolazi s Itake, drugog najmanjeg otoka od sedam najvažnijih jonskih otoka. Otac joj je Grk, a majka Venezuelanka. Tečno govori grčki, engleski i španjolski jezik. Svakog ljeta radi u obiteljskoj tvrtki na Itaci, a studira na Akademiji trgovačke mornarice u gradu Ermoupolisu u Grčkoj.

- Grčka se vraća na Miss Universe natjecanje jača nego ikad - rekla je prije natjecanja.

Ipak, prije samog natjecanja pojavila su se razna pitanja tko zapravo predstavlja Grčku na ovogodišnjem izboru za Miss Universe.

Ranije je Rafaela Plastira, za koju se vjerovalo da zastupa Grčku, objavila da se povlači s izbora za Miss Universe u znak podrške Palestini. Kako je došlo do zabune, objasnila je organizacija te nadodala kako Plastira nikada nije niti trebala biti grčka misica.

- Ona je bila osvajačica Star Hellas titule 2019. te je to jedina titula koju ima. Nikada nije trebala predstavljati svoju zemlju na izboru za Miss Universe. Službena predstavnica Grčke je Sofia Arapogianni - rekli su ranije.

Zatim su se u javnosti pojavile i informacije kako je umjesto prekrasne Sofije nastupati trebala Katerina Kouvoutsaki, koja natjecanju nije mogla pristupiti zbog zdravstvenih razloga. 

Prisjetimo se, jedan od uvjeta za odlazak na svjetsko natjecanje u Izrael u ovim pandemijskim uvjetima bilo je i obavezno cijepljenje dvjema dozama. 

- Dobili smo detaljne upute od Miss Universe Org kako sve djevojke moraju biti cijepljene dvostrukom dozom cjepiva protiv Covida-19 te čak i trećom dozom u slučaju da je do ulaska u Izrael prošlo 6 mjeseci od preboljenja ili cijepljenja drugom dozom. Naravno, prije puta napravili smo PCR test, a po dolasku u Izrael slijedi novo testiranje i samoizolacija od 24 sata, dok ne stignu negativni rezultati - pojasnila je ranije direktorica Miss Universe Hrvatske, Marija Kraljević

Prisjetimo se, sedamdeseti izbor Miss Universe održat će se 13. prosinca u gradu Eilatu. Hrvatska predstavnica, Ora Antonija iz Dubrovnika, prije nekoliko dana stigla je u Izrael.

Najčitaniji članci