Show

Komentari 79

Ovo ljeto su se 'brčkale', ali i plijenile pozornost u badićima

Ovo ljeto su se 'brčkale', ali i plijenile pozornost u badićima

Soraja Vučelić, Nikolina Ristović Pišek i sestre Šegetin samo su neke od poznatih dama koje su objavljivale atraktivne fotografije na Instagramu

Nives Celzijus

Svoje pratitelje, bez obzira na godišnje doba, Nives Celzijus (37) 'časti' provokativnim fotografijama. Bujno poprsje i zadnjica uvijek su u prvom planu, a ovo se ljeto sudeći po objavama nije 'skidala' iz minijaturnih kupaćih kostima.

Ivana Knöll

Osim što je izbacila liniju kupaćih kostima, Ivana Knöll (26) vruće, ljetne dane provodila je u društvu bliske prijateljice Celzijus. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Soraja Vučelić 

Iako je ovo ljeto nekoliko puta deaktivirala Instagram profil, Soraja Vučelić (33) nije mogla izdržati bez ove društvene mreže na kojoj svakodnevno objavljuje fotografije u badiću. 

Barbara Šegetin

Prošlo je nekoliko godina od njezina učešća u reality showu Big Brother, ali pratitelji Barbare Šegetin (29) i dalje s nestrpljenjem čekaju novu objavu. U kupaćem kostimu, naravno. 

Tina Šegetin

Jabuka ne pada daleko od stabla. Ni Barbarina mlađa sestra Tina Šegetin (28) ne zaostaje kada su u pitanje društvene mreže. Brojne pratitelje tijekom ljetnih dana 'častila' je provokativnim fotografijama.

Tina Walme 

Srca gledatelja Tina Walme (27) osvojila je pokretima u showu 'Ples sa zvijezdama'. Fanove je oduševila pozirajući u tigrastom badiću pa nije nedostajalo oduševljenih komentara na društvenim mrežama.

Nikolina Ristović Pišek 

Kada su u pitanju atraktivne fotografije, njih na Instagramu itekako ima i voditeljica Nikolina Ristović Pišek (43), koja je nedavno posjetila afričku državu Sejšeli, gdje je pozirala na ljuljački.

Žanamari Perčić

Dovoljno je da uđete na Instagram profil pjevačice Žanamari Perčić (37) da biste vidjeli 'hrpu' fotki u kupaćem kostimu, kako na plaži, tako i na bazenu.

Leyla Hajrović

Leyla Hajrović (29), supruga Dinamova nogometaša Izeta Hajrovića (27), poznata je po poziranju u skupocjenim 'krpicama', no nije joj problem fotkati se i u badiću.

Koja od djevojaka je Vaš favorit? Glasujte u našoj anketi.

Najčitaniji članci