Obavijesti

Show

Komentari 21

Pakleni plan: Milijana i Milojko prije ulaska napravili dogovor...

Pakleni plan: Milijana i Milojko prije ulaska napravili dogovor...
7

Sve je počelo prije ulaska u novu sezonu Parova. Prvo vjenčali, a onda smislili taktiku kako bi preživjeli do samog kraja. Znali su da je priča s Požgajem bila popularna pa su ju htjeli ponoviti, rekla je bivša prijateljica

VIDEO

Iako je u braku, sudionica reality showa 'Parovi' Milijana Božić (21) ne suzdržava se od flertanja s drugim muškarcima. Bacila je oko na oženjenog Nemanju Stamatovića Žapca s kojim je javno vodila ljubav. I to pred suprugom Milojkom Božićem (74). Ipak, srpski mediji prenose kako iza cijele ljubavne priče stoji 'pakleni' plan. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:17

- Sve je počelo prije ulaska u novu sezonu Parova. Milijana i Milojko su se prvo vjenčali, a onda smislili taktiku kako bi preživjeli do samog kraja. Znali su da je priča s Požgajem bila jako popularna pa su htjeli ponoviti sličnu situaciju. Dogovorili su se da će pronaći treću žrtvu koja će se umiješati u njihov odnos - ispričala je Milijanina bivša prijateljica za Kurir i dodala:

- Ja kao gledatelj vidim da se Milijana zaigrala. Dobro poznajem svoju bivšu prijateljicu i tvrdim da se zaljubila z Žapca. Prvo je blefirala, ali sudeći po svemu to joj nije dobro prošlo. Prevarantima poput Milijane i Milojka nije mjesto u vili - zaključila je. 

Podsjetimo, Milijana je svojeg 53 godine starijeg supruga prevarila s bivšim političarem Aleksandrom Požgajem, a trenutno je aktualan bivši robijaš Nemanja Stamatović Žabac s kojim izmjenjuje nježnosti u reality showu. 

Osim što se Žabac ljubio s Milijanom u krevetu pored Milojka, proširio je vijesti kako je Milijana trudna. Iako su i Milijana i Nemanja u braku njima to očito ne predstavlja preveliki problem pa su se tako za čas prepustili strastima. Prvo je fizički krenuo na novopečenu mladenku, čupao joj je kosu, a zatim ju je strastveno ljubio. Djevojke u realityju su joj prigovorile jer su smatrale da se tako udata žena ne bi trebala ponašati. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin