Obavijesti

Show

Komentari 2

Pande premlatile konkurenciju u SAD, Kini i ostatku svijeta

Pande premlatile konkurenciju u SAD, Kini i ostatku svijeta
7

Protiv suparnika koji znaju borilačke vještine se malo tko može boriti. A ove pande su baš takve. Po i njegova ekipa uhvatiti će se još jednom u koštac sa zlim silama

VIDEO

Jedna panda stvarno nije mogla sama pobijediti Kaija, negativca u trećem dijelu omiljene priče o nespretnoj pandi , pa smo zato dobili kompletno selo napunjeno šlampavim krznenim loptama.

 

Blitz Film i Video distribucija

 

Jasno, pričamo o još jednom nastavku 'Kung fu pande', u kojem opet gledamo Poa kako trapavo mlati zlikovce. Nespretna panda će se ovaj put susresti i sa svojim pravim ocem, koji će ga odvesti do skrivenog sela pandi, gdje pande žive svojim veselim i smirenim hedonističkim životom, bez ikoga da ih gnjavi.

No to se sve mijenja kada nadprirodni kriminalac Kai započne razarati Poovo selo . Pande, do tada mirni seljaci, postanu primorane naučiti kung fu i boriti se za svoje živote.

Tako zamišljen film je još jedan put uspio privući ogroman broj ljudi u kina, i poraziti sve suparnike na box officeu. 'Kung fu panda 3' je na taj način zaradio 41 milijun dolara na američkom tržištu, stekavši pritom prvo mjesto na ljestvici.

No prava zarada se vidjela tek u Kini. Preko vikenda je film na kineskom tržištu zaradio 57 milijuna dolara, dok mu je Koreja donijela još deset milijuna, što je sa svim ostalim tržištima naraslo na 75 milijuna.

Premda je sada prerano pričati o rekordnoj zaradi trilogije, ipak postoje naznake da će film izvrsno dobro zaraditi i da je posve moguće da ćemo dobiti i četvrti dio legende o pospanoj pandi.

VIDEO

 

Film u naša kina stiže 17. ožujka 2016. godine u distribuciji BlitzCinestara , u sinkroniziranoj (Ljubomir Kerekeš, Filip Juričić i Jasna Bilušić daju glasove poznatim životinjama) i nesinkroniziranoj verziji.

 

Ulaznice za 'Kung fu pandu 3' možete već danas rezervirati na stranicama BlitzCinestara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode