Show

Komentari 35

Panta: Zvao me Zoran Milanović i čestitao mi. Drago mi je što me prati, moralni smo pobjednici

Panta: Zvao me Zoran Milanović i čestitao mi. Drago mi je što me prati, moralni smo pobjednici

Bio je u brojnim emisijama, ljudi ga vole jer nesebično dijeli svoje znanje i umijeće s drugima. Predsjednik Milanović zvao ga je nakon što je ispao iz showa i utješio ga

Vladimir Pantović Panta sudjelovao je dosad u mnogim kulinarskim emisijama. Svoje umijeće pokazao je u showu 'Punom parom', 'Kuhan i pečen', 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', 'Večera za 5 na selu', Masterchef - u kojem je odnio titulu Masterchefa, tri puta je pobijedio u emisiji 'Večera za 5', a nedavno smo ga gledali i u 'Tri, dva, jedan - ho ho ho'.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Pažanin odgovorio na '24 pitanja'

 

S obzirom na to da obožava kuhati pred kamerama, na društvenim mrežama su ga prozvali i kraljem kulinarskih emisija. Ljubav prema kuhanju rodila se od malih nogu. Uzor mu je bila njegova baka uz koju je puno toga naučio o kulinarstvu, a trikove koje je kod nje vidio koristi u pripremi mnogih jela. Obožava sve raditi 'po starinski'. 

- Najviše volim pripremati domaća jela kao što su fuži, pljukanci, tartufi... I naravno morske specijalitete - rekao nam je Panta.

U showu 'Tri, dva, jedan - ho ho ho' Pantin tim 'La Parenzana' oduševljavao je žiri, ali na kraju su ipak napustili show prije finala, što je Pantu malo rastužilo, ali takva su pravila. 

- Jelo koje sam spremao radim dugih niz godina i svima se svidjelo osim gospodinu Špičeku. Šug od grdobine je bio super! Ali tako je kako je, nema veze. Jedva čekamo doći u neki drugi show, obožavamo kuhati - kaže.

Razveselio ga je, tvrdi Panta, telefonski poziv predsjednika Republike Hrvatske. Bilo je to prije nekoliko dana, kad je njegov tim ispao iz showa. Pecao je kad ga je Zoran Milanović nazvao i u tom trenutku nije ni shvatio s kime razgovara. 

- Čestitao mi je i rekao da mu je jako žao što smo moj tim i ja ispali iz showa. Drago mi je da je predsjednik pratio naše emisije, puno je puta bio moj gost i probao moje specijalitete. Dugo se znamo, u mojoj konobi je i objavio kandidaturu za predsjednika Republike. Jako mi je drago i svima u svom timu sam javio da smo dobili pohvale od predsjednika. Iako smo ispali iz emisije, mi smo moralni pobjednici - zaključio je Panta. Našalio se kako je ovih dana sanjao da ga Špiček ocjenjuje. 

Predsjedniku je dosad spremao lignje na gradele i to bez čišćenja jer na taj način zadrže sve blagodati iz mora. Panta se i vodi onom 'iz mora u pijat'. Voli kuhati i dokazivati se pa kaže kako će sa suprugom Brankom opet doći u kulinarski show čim se za to ukaže prilika.

Ipak, sada se posvetio onima koje je pogodio potres na sjeveru Hrvatske pa im je ponudio smještaj. Ispričao nam je i da se javio gradonačelniku Petrinje, a dodaje i da su ga zvali da dođe kuhati za one kojima je to potrebno. Početkom siječnja planira otići u Petrinju, Sisak i okolna mjesta te pomoći svojim kulinarskim sposobnostima, a s njime će ići i kćer koja će pomoći onima koji brinu o psićima. 

Najčitaniji članci