Obavijesti

Show

Komentari 1

Pariz na Gornjem gradu: Mia Kovačić rekreirala je kultnu fotografiju Helmuta Newtona

Pariz na Gornjem gradu: Mia Kovačić rekreirala je kultnu fotografiju Helmuta Newtona
8

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama

U 16 godina, koliko je na Novoj TV, voditeljica Mia Kovačić (39) i dalje svaki projekt doživljava kao prvi. Kaže kako si dobar onoliko koliko je dobra zadnja emisija. Nema opuštanja ni života na staroj slavi.

Na naslovnici TV priloga Cafe, koji izlazi u petak uz 24sata, samouvjereno je pozirala u odijelu na Gornjem gradu našoj Sandri Šimunović baš kao model te 1975. godine slavnom Helmutu Newtonu u Parizu, koji je htio odati počast Yvesu Saintu Laurentu i njegovu prvom ženskom odijelu Le Smokingu, koje je dizajnirao 1966.

Tražite li kakvu dobru TV poslasticu, tu je 'Postaja jedanaest'. Iako se gledatelj mora potruditi da poveže stvari u ovoj postpandemijskoj priči nastaloj prema istoimenom romanu Emily St. John Mandel u kojoj ljudi počinju nestajati jedan po jedan, za to će biti nagrađen ozbiljnom serijom koja se bavi nimalo lakim temama.

Serija "Station Eleven" (2021)

U vremeplovu se prisjećamo velike glumačke dive Ene Begović, koja je tragično poginula 15. kolovoza 2000. Imala je 40 godina i tek je rodila toliko željenu kćer Lanu, a iza sebe je ostavile sve odreda velike uloge na kojoj bi joj pozavidjele mnoge kolegice.

Glumice Ena i Mia Begović, 27.02.1996.

Otkrivamo i nepoznate detalje iz života glumice i pjevačice Olivije Newton-John koja je preminula 8. kolovoza, a donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

98347297