Obavijesti

Show

Komentari 14

Marko odnio pobjedu, a Indira mu poručila: 'Nadmašio si me'

Marko odnio pobjedu, a Indira mu poručila: 'Nadmašio si me'

Iz tjedna u tjedan kandidati zabavne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' donose nam zanimljive transformacije. Žiri i publika željno ih iščekuju, a voditelji Frano Ridjan i Maja Šuput bodre ih na pozornici

VIDEO

I danas je osmero kandidata showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pripremilo zanimljive transformacije. Ponovno su utjelovili svjetski poznate glazbenike, a žiri ih je spremno čekao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

show 01:10

Pobjedu u jedanaestoj emisiji zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' odnio je Marko Braić te je i dalje u vodstvu u ukupnom poretku natjecatelja. Marko je odabrao da deset tisuća kuna Nova TV uplati na račun udruge za promicanje mentalnog
zdravlja. Pobjedu mu je donijela transformacija u Indiru pri čemu je imitirao njezin nastup na Dori s pjesmom 'You Will Never Break My Heart' te je svojim izraženim energičnim nastupom oduševio žiri i kolege.

- Ovo je bilo spektakularno, ja sam uživala. Ja sam fan TLZP-a i ovim je stageom prodefiliralo jako puno Indira, ali ti si ih apsolutno sve nadmašio, možda čak i mene, nasmijao si me, uživala sam i ljubim te svim srcem - rekla je Indira Marku nakon nastupa.

Lana Klingor Mihić (40). Ovoga je puta nastupila s gostom iznenađenja koji je bio Frano Ridjan. Frano je utjelovio Tinu Turner u naponu snage, dok se Lana transformirala u Cher

- Pjevati s pjevačicom je najveća trauma iz djetinjstva - kazao je Frano. Nakon nastupa Lana ga je pohvalila riječima:

- Frano je bila snažna, dominantna i sugestivna žena kako je i trebala.

Indira je komentirala: 

- Bili ste fantastični, ja sam uživala, svaka vam čast.

Nives se osvrnula na nastup riječima: 

- Bilo je i predivno i zastrašujuće u isto vrijeme. Usudila bih se reći da mi je ovo i nadraži duet s pridruženim članom.

Potom je na pozornicu stala Neda Parmać (36), koja je ovaj put utjelovila Nedu Ukraden

- Tebi te dive idu. Ovo je stvarno bilo i glumački i pjevački i imitatorski jako dobro - rekao joj je Igor.

- Svidjelo mi se kako si suptilno flertala s kamerom. Neda, i kada je ovako čedno obučena, ima taj jedan suptilni pogled i ti si to odradila - rekla je Nives.

- Bilo je jako emotivno. Iznijela si nevjerojatnu snagu s predivnom nježnošću, suptilnošću. Ovo je bila jedna predivna - kazao je Goran.

Siniša Ružić (51) izveo je pjesmu 'She's A Lady'  liku planetarno poznatog glazbenika Toma Jonesa.

- Napravio si fenomenalnu stvar, išao si direktno - rekao mu je Goran te dodao da je napravio lijep show i donio duh glazbe koja ostaje evergreen.

- Zaista si imao Tom Jonesa u sebi. Ovo je jedna od tvojih transformacija koja je dobra ne zato što je smiješna, nego zato što je zaista dobro. Jako mi se svidio ovaj flert - komentirala je Nives.

Marina Orsag oduševila je utjelovljenjem Willyja Williama

- Tebi sve maske tako dobro stoje da je to nevjerojatno. Valjda imaš zahvalno lice, nemam pojma o čemu se radi - rekao joj je Igor. 

- Meni je nevjerojatno da ti kao žena možeš biti toliko seksi kao muškarac - komentirala je Nives.

- Čestitam, ovo je bilo nenadmašno u svakom pogledu. Ti si toliko duboko ušla u sve pore objekta koji si imitirala, da ti zaista od srca
čestitam - kazao je Goran.

Fabijan Pavao Medvešek (27) transformirao se u američku pjevačicu Pink i izveo je njezinu pjesmu'Beautifull Trauma' sa zahtjevnom koreografijom iz video spota.

- Ovo je bilo pomalo traumatično, ali lijepo traumatično, zapravo - komentirao je Igor.

Fabijan: Djevojci Karli baš i nije lako sa mnom, treba to izdržati
Fabijan: Djevojci Karli baš i nije lako sa mnom, treba to izdržati

- Nisam najveći fan tvojih ženskih transformacija i to nema veze s činjenicom da u tim izdanjima nisi bezobrazno zgodan i seksi. Pošto je ovdje ipak u pitanju izvođačica koja je i sama malo prirodno rabijatnija, agresivnija i koja definitivno ne igra na kartu seksipila i senzualnosti, čak bih rekla da se pomalo i ruga sa svim tim, ti si se nekako dosta dobro snašao u toj ulozi. Ovo mi je možda jedna od mojih najdražih izdanja kada su tvoje ženske transformacije u pitanju - riječi su kojima se Nives osvrnula na njegov nastup, nakon čega je nakratko od Maje preuzela ulogu voditeljice showa, najavivši sljedeću natjecateljicu.

Lu Jakelić (26) transformirala se ovoga puta u Urbana.

- Apsolutno si ga skinula do zadnjeg detalja. To su jedne od onih transformacija koje vrlo lako mogu otići u karikaturu, ako im se ne pristupi vrlo točno i ozbiljno. Skinula si tu njegovu lijevu ruku koja kao da nije njegova, nego kao da živi svoj život. Jedino što tebi haljina stoji bolje nego njemu - rekao joj je Igor. 

- Bila si toliko urbana da se bojim da se više nikad nećeš znati snaći u nekom selu - rekao je Goran.

- Spretno si se uvukla u taj njegov svijet. Pokazala si mistične i interesantne njegove pokrete i hrabro si poradila na njegovim dubinama i zato ti se divim - kazala je Indira.

Mario Valentić (40) zabavio nas je svojim nastupom u kojem je utjelovio turskog glazbenog zavodnika Tarkana.

- Tarkan je meni jedan od najdražih pjevača - rekla je Nives te dodala da Mario ima veliki plus od nje zbog učenja turskog, jer je ona pokušala naučiti taj jezik i zna koliko je to teško.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu