Show

Komentari 12

Parni valjak će svirati u Areni Zagreb, zapjevat će Gibonni, a ostatak turneje bend je otkazao

Parni valjak će svirati u Areni Zagreb, zapjevat će Gibonni, a ostatak turneje bend je otkazao

Koncert pod nazivom 'Valjak i prijatelji: Našem Akiju' bit će 26. ožujka 2022. uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom, a njime će odati počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača

Članovi benda Parni Valjak na svom Facebook profilu objavili su vijest da će koncert u Areni Zagreb posvetiti Akiju Rahimovskom.

POGLEDAJTE VIDEO: OPROŠTAJ OD LEGENDARNOG PJEVAČA

Koncert pod nazivom 'Valjak i prijatelji: Našem Akiju' bit će 26. ožujka 2022. uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom, a njime će odati počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

Svi koncerti planirane turneje diljem Hrvatske se otkazuju, a povrat ulaznica bit će omogućen na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

Među gostima koji će nastupati bit će i Gibonni (53), a to je i potvrdio na svom Facebook profilu.

- Prijatelj sam s mladićima iz Parnog valjka preko trideset godina i to su odnosi koji odavno nisu kolegijalni, nego gotovo obiteljski. Jučer su me nazvali sa željom da im se pridružim na 2-3 pjesme na koncertu 26.03. u Areni Zagreb u čast našeg Akija i naravno da sam tu za njih - napisao je pjevač.

Također, svi koji žele mogu već kupljene ulaznice iskoristiti za ovaj koncert, a svi ostali koji nisu u mogućnosti doći mogu ih vratiti. Ulaznice za koncert “Valjak i prijatelji: U čast Akiju” u zagrebačkoj Areni dostupne su na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na Eventim.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci