Obavijesti

Show

Komentari 20

Petko se 'prerušio' u Karleušu: Luđak. Malo mi se čak i sviđaš

Petko se 'prerušio' u Karleušu: Luđak. Malo mi se čak i sviđaš
5

Kako ostati glamurozan i u doba korone? Kad ne možeš izaći snađi se sam... Za rekonstrukciju ovog Karleušinog zvjezdanog outfita potrebne su tri role ukrasnog papira i dosta selotejpa, savjetovao je voditelj

VIDEO

Voditelj Dalibor Petko (41) tijekom samoizolacije posvetio se društvenim mrežama pa svakodnevno svoje pratitelje nasmijava raznim sadržajem iz kućne radionici. 

Prije nekoliko dana objavio je nekoliko najgorih fotografija iz mladosti, nakratko se pretvorio u mađioničara, a sada se odlučio 'prerušiti' u srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu (40). 

No, umjesto skupocjene haljine, Petko je improvizirao s ukrasnim papirom, a rezultat je oduševio pratitelje. 

- Kako ostati glamurozan i u doba korone? Kad ne možeš izaći snađi se sam... Za rekonstrukciju ovog Karleušinog zvjezdanog outfita potrebne su tri role ukrasnog papira i dosta selotejpa. Kosu operite prije snimanja - savjetovao je voditelj. Objava se očito svidjela i Jeleni s obzirom na to da je fotografiju odmah podijelila na svom Instagram profilu s više od 2 milijuna pratitelja. 

- Luđak. Malo mi se čak i sviđaš - napisao mu je kolega Zoran Šprajc ispod fotografije. 

Nedavno je iz arhive je izvukao, kako kaže, najgoru fotografiju koju je našao i podijelio na svom Instagram profilu. S obzirom na to da su mnogi tijekom samoizolacije postali sami svoji frizeri, Petko je zamolio da se ipak ne farbaju kod kuće jer stvari mogu poći po zlu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ako još niste to radili. svakako ne bi bilo dobro da se farbate sami doma. Ne brinite, ovo je zasada samo jedan moj stari eksperiment kojeg sam nazvao 'Picek žuti Petko (Uskrs je blizu), ali i idealna prilika da vas pitam: 'Želite li da napravim galeriju najgorih frizura?' - napisao je Dalibor i dodao kako prilikom izvođenja ovog eksperimenta nije stradao niti jedan frizer, ali bilo je jako blizu toga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

00:29

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu