Show

Komentari 11

Petra Dugandžić prodaje svoj luksuzni stan u Zagrebu: Žene joj zavide na ovoj prostoriji...

Petra Dugandžić prodaje svoj luksuzni stan u Zagrebu: Žene joj zavide na ovoj prostoriji...

Ispričala je kako je bilo perioda kada nije radila pet godina i da je navikla na život bez sigurnosti, ali cjelokupna situaciju oko pandemije korona virusa ju je poprilično šokirala

Glumica Petra Dugandžić (44) objavila je 18. siječnja ove godine na svom Facebooku profilu da prodaje stan. Podijelila je nekoliko fotografija stana, a ono što je pratiteljima odmah 'zapelo za oko' bio je istančan ukus za dizajniranje interijera. Zbog toga je dobila i brojne lajkove i komentare.

POGLEDAJTE VIDEO: Petra u '24 pitanja'

Kako je pojasnila, prodaje stan koji ima dvije sobe sobe i jednu sobu koja je garderoba, a sadrži 'walk-in' ormar, kojeg žele mnoge Hrvatice. Za njime je nastala pomama nakon što su ga imale djevojke u seriji 'Seks i grad'.

- Wow, pa baš je lijepi. Ima prostoriju samo za odjeću - pisali su na društvenim mrežama. 

Stan je šareno ukrašen, a ima i zanimljiv balkon. Stan ima 81 m2, na devetom je katu i nalazi se u Novom Zagrebu, točnije u Zapruđu. 

Dugandžić se početkom prošle godine požalila da joj je zbog novonastale situacije s koronavirusom ugrožena egzistencija. S obzirom na to da je slobodni umjetnik, naviknula je 'preživljavati' od projekta do projekta, jer u gradskim kazalištima, nema mjesta za nju, rekla je za Gloria.hr.

Ispričala je kako je bilo perioda kada nije radila pet godina i da je navikla na život bez sigurnosti, ali cjelokupna situaciju ju je šokirala.

- Surađujem s četiri kazališta koja su sva ovih dana zatvorila svoja vrata. Spoznaja da sam do daljnjeg ostala bez prihoda, blago rečeno je zastrašujuća. Bez prostora za manevar, bez plana i ikakve zaštite od strane države - rekla je tada Petra.

Najčitaniji članci