Show

Komentari 6

Petra očarala gledatelje showa: Plakala sam kad sam je vidjela

Petra očarala gledatelje showa: Plakala sam kad sam je vidjela

Osim fizički, Petra Čorbić puno se promijenila i u psihičkom aspektu. Prodala je računala, za kojima je nekoć sjedila satima i igrala videoigrice, a gledatelji su zaključili kako je drukčija nego ranije u svakom smislu

Karlovčanka Petra Čorbić (35) u show je ušla 144,3, a sada ima 102 kilograma. Smršavila je 44,2 kilograma. Njezin postotak je 29,3 posto izgubljene tjelesne mase. Gledatelji su bili očarani njezinom transformacijom u svega nekoliko mjeseci - kako fizičkom, tako i psihičkom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Ima novu frizuru i stil, a priznala je i kako se oslobodila svoje ljušture, skinula zidove koje je gradila oko sebe te joj je naredni plan riješiti se negativnih misli.

Kako je više puta napomenula u showu, obožava sjediti za računalom i igrati igrice, a čini se kako se to sada promijenio.

- Kompjuter je otišao ća - ispričala je. Petra je prodala računalo i videoigrice je više ne interesiraju.

- One su nestale s liste prioriteta. Imam super ekipu u teretani i sve se okrenulo u mome životu na najbolje - kaže Petra. 

I gledatelji za Petru imaju samo riječi hvale.

- Petra je iznenadila u svakom smislu. Divna cura, samo naprijed - komentirala je gledateljica, dok su se drugi nadovezali:

- Najveću preobrazbu u svom životu je napravila Petra. Čak sam i zaplakala kad sam je vidjela. Oduševila sam se. Bravo Pero!

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘FIRMA’:

Najčitaniji članci