Show

Komentari 5

Philipov unuk James preuzet će jednu djedovu dužnost, peći će roštilj na obiteljskim skupovima

Philipov unuk James preuzet će jednu djedovu dužnost, peći će roštilj na obiteljskim skupovima

James je prilično dobar u okretanju pljeskavica i jako voli sudjelovati u toj aktivnosti svaki put kad se obitelj okupi u Balmoralu, rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji

Princ Philip bio je pokrovitelj, predsjednik ili član više od 780 organizacija, imao brojne dužnosti, no jedna od od dražih mu je navodno bila priprema pljeskavica na obiteljskim druženjima, prenosi Express.co.uk.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tu će dužnost sad preuzeti kraljičin najdraži unuk, James, vikont od Severna (13), sin princa Edwarda, grofa od Wessexa (57), i Sophie, grofice od Wessexa (56).

James je Elizabetu II (94) navodno pridobio tijekom ljetovanja u Balmoralu, i to - svojim vještinama mušičarenja, tehnike ribolova koje zahtijeva posebnu vještinu pri zabacivanju i prezentaciji mušice, ali i spretnost u izvlačenju ulovljene ribe.

Kad je Jamesu bilo 11 godina, izvor blizak dvoru ispričao je kako se James uvijek vrzma oko roštilja kad mu se pruži prilika.

- James je prilično dobar u okretanju pljeskavica i jako voli sudjelovati u toj aktivnosti svaki put kad se obitelj okupi u Balmoralu - rekao je.

Inače, Balmoral je golemo imanje u Škotskoj, koje se proteže na oko 20 tisuća hektara, a njegovo unutarnje uređenje niti najmanje se ne razlikuje od onog u ostalim, sličnim britanskim domovima, koji vole pomalo starinski ugođaj. 

- Mislim da je baka ovdje najsretnija. Šetnje, piknik, igranje s psima, a ljudi stalno dolaze i odlaze. Ovo je idealna baza za baku i djeda, kao i za sve nas kada ih poželimo vidjeti - rekla kraljičina unuka, princeza Eugenie, (31) u dokumentarnom filmu 'Our Queen At Ninety'.

Najčitaniji članci