Obavijesti

Show

Komentari 2

Pinčić Rogoznica o utrci 00:24 RUN: 'Imamo vrijedne ciljeve'

Pinčić Rogoznica o utrci 00:24 RUN: 'Imamo vrijedne ciljeve'
7

Jako se veselim, utrka je spektakularna, stvarno mi je čast to što ću moći zagrijati ljude. Nemam ništa spremno, radit ću to sve iz srca i siguran sam da će kao i uvijek sve biti dobro, rekao je Mario Mandić

Još samo jedan dan dijeli nas od spektakularne noćne utrke 00:24 RUN koja će se trčati s humanitarnim ciljem za pomoć malim onkološkim pacijentima. Naime, sva sredstva od kotizacija, kao i dobrovoljne donacije, organizator utrke 24sata, u suradnji s MZLZ-om, donirat će Zakladi - dječja onkologija Rebro, za izgradnju novog odjela dječje onkologije. Dosad je tijekom akcije prikupljeno 150.000 kuna.

 

Pokretanje videa ...

Na ovaj jedinstven sportski događaj, koji starta 24 minute nakon ponoći s 28. na 29. rujna na uzletno-sletnoj stazi Zračne luke Franjo Tuđman, prijavilo 1173 trkača, a projekt su podržale i osobe iz javnog života. 

Pjevač Bojan Jambrošić (33) pozvao je svoje obožavatelje 

- Jeste spremni za spektakl. Trčimo po pravoj avionskoj pisti i time pomažemo dječjem odjelu onkologije Rebro - rekao je pjevač. Ovom projektu priključili su se i pobjednik showa 'Život na vagi' Alen Abramović, glumica Ecija Ojdanić i Doris Pinčić-Rogoznica

- Ako volite trčati ili se spremate trčati pozivam vas 28.rujna na stazu Zračne luke Franjo Tuđman. Trčimo s pametnim i vrijednim ciljem - rekla je glumica i voditeljica Doris.

 

Pokretanje videa ...

Natjecatelje će prije same utrke dobro razgibati Mario Mandić (27), bivši natjecatelj showa ‘Život na vagi’.

- Jako se veselim, utrka je spektakularna, stvarno mi je čast to što ću moći zagrijati ljude. Nemam ništa spremno, radit ću to sve iz srca i siguran sam da će kao i uvijek sve biti dobro. Uvijek postoji neka doza treme, no jako se veselim. Zahvalan sam na toj velikoj prilici da ću voditi zagrijavanje prije tako važne utrke - priznao je Mario.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...