Show

Komentari 7

Pobijedila je u showu 'Zvijezde' i započela karijeru u Dublinu: Massimo mi je dao dobar savjet

Pobijedila je u showu 'Zvijezde' i započela karijeru u Dublinu: Massimo mi je dao dobar savjet

Pjevačica Jessa pobijedila je u showu 'Zvijezde' 2017., a danas se glazbeno obrazuje u Dublinu gdje joj na prestižnom fakultetu predaju producenti koji su glazbu radili s Gagom, U2, Edom Sheeranom...

Jessica Atlić McColgan (21) mlada je zadarska pjevačica irskih korijena koja je glazbenu karijeru započela na RTL-ovom showu 'Zvijezde', u kojem je pobijedila. Danas studira audio inženjerstvo i glazbenu produkciju u Dublinu, a prvi singl snimila je na engleskom jeziku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tony Cetinski (52) je Jessicin nastup tada opisao isključivo riječima hvale:

- Ti si perfekcija za globalno tržište. Što god ti netko rekao, ništa drugo nemoj vjerovati. Čista desetka.

- Imala sam start u glazbenoj karijeri koji bi mnogi priželjkivali. Nije bilo lako, ali imala sam podršku obitelji i prijatelja. Odmah na početku sam radila s poznatim hrvatskim glazbenicima, poput Ivana Dečaka (41) i Srđana Sekulovića Skansija (47). To je bilo izvrsno iskustvo. - rekla je Jessa za Slobodnu Dalmaciju.

Jessin prvi singl naziva 'Twenty-one' napisala je nakon velikog razočaranja, a pjesma ima prizvuke modernog popa:

- Za moj 21. rođendan nisam dobila poziv od meni drage osobe, i to me jako pogodilo. Inače, kada pišem svoje pjesme, pišem na osnovi iskustva, mog ili mojih prijatelja. - objasnila je pjevačica.

Nakon studija se želi vratiti i u Hrvatsku i pokazati zavidan nivo produkcije te biti dio male grupe ženskih producentica u Hrvatskoj: 

- Jako je širok spektar stvari koje učimo na fakultetu, pa se nadam da ću dosta toga naučiti. Ali... ako se pojavi prilika da ostanem ovdje u Dublinu, sigurno ću to prihvatiti, jer svaka situacija nosi neko novo iskustvo. 

Kaže da joj je Massimo Savić (59) dao jedan od boljih savjeta:

- Mala, nemoj nikada pristati na kompromise, ostani svoja!

Najčitaniji članci