Obavijesti

Show

Komentari 52

Pobjednik druge epizode 'Tvoje lice zvuči poznato' je Alen Bičević kao Aleksandra Prijović

Pobjednik druge epizode 'Tvoje lice zvuči poznato' je Alen Bičević kao Aleksandra Prijović
18

Izvedbe kandidata pratili su i ocjenjivali Renata Končić Minea, Goran Navojec, Mario Roth i Enis Bešlagić

VIDEO

Druga epizoda glazbeno-plesnog spektakla 'Tvoje lice zvuči poznato' je iza nas. Osam kandidata nakon što su 'stisnuli gljivu' dobili su nove osobe u koje se moraju transformirati. Njihove izvedbe pratili su i ocjenjivali Renata Končić MineaGoran NavojecMario Roth Enis Bešlagić.

Nakon što je u prvoj epizodi kao Tony Cetinski rasplakao Mineu, Alen Bičević u novoj epizodi ušao je u lik pjevačke zvijezde koja je rasprodala čak pet zagrebačkih Arena. Iako je priznao da je na početku bio nesiguran, Alen je objeručke prihvatio transformaciju u Aleksandru Prijović, a izveo je njezin aktualni hit 'Dam Dam Dam'.

- Ona je mlađa od mene, a pet puta je napunila Arenu. Ja sam danas napunio samo mobitel - našalio se Alen.

- Izgledaš kao Prijovićka, stvarno si je skinuo. Što se tiče glasa, to je bilo to. Svaka čast na transformaciji… Ovo je bio ozbiljan zadatak, a ti si ga odradio fantastično - poručio je Enis Bešlagić.

Mario Roth se nadovezao na tekst pjesme i dodao:

- Bio si logičan, nisi bio niti malo toksičan, da si muško – ja to večeras uopće ne vidim. Ogromno bravo!

Što kandidati 'TLZP-a' spremaju ove nedjelje? 'Ovo neće biti ni malo lagano, strah me nastupa'
Što kandidati 'TLZP-a' spremaju ove nedjelje? 'Ovo neće biti ni malo lagano, strah me nastupa'

Pobjednica prve epizode, Antonia Dora Pleško, u drugoj je epizodi nastupila kao Petar Grašo s njegovom hitom 'Ako te pitaju'. Iako je Martina Tomčić na probi izjavila da je ženskom vokalu gotovo nemoguće imitirati Petra Grašu, Antonia Dora svojom je interpretacijom impresionirala žiri.

- Sve one stvari koje sačinjavaju nečiji karakter – jednostavno bila si ista Grašo. Ostala si ista u motu i hodu. Svatko od nas ima nešto upečatljivo u svom glasu, tako ima i on, a ti si apsolutno u nulu skinula njegovu karakteristiku - poručio je Goran Navojec.

Kao Ed Sheeran na pozornici je nastupio Faris Pinjo koji priznaje da mu je ova transformacija bila lakša od Doris Dragović koju je imao prilike imitirati u prvoj emisiji.

S pjesmom 'Bad Habits' osvojio je komplimente i naklonost žirija.

- Ja sam ti u prošloj epizodi rekla da imam osjećaj da tvoje vrijeme tek dolazi. Mene si oduševio i kupio - poručila je Minea.

Na kraju je zapjevao pjesmu Halida Bešlića i dobio ogroman aplauz publike.

U lik legendarnog Rickyja Martina ušao je Luciano Plazibat koji se nakon prve epizode i Kylie Minogue našao na muškom terenu. Iako je na pripremama priznao da nimalo ne razumije tekst koji pjeva, Luciano je do nastupa uspio usavršiti ne samo tekst megahita 'Vente pa’ ca', nego i uvijanje kukovima, a ova dobitna kombinacija donijela mu je uspon na bodovnoj ljestvici.

- Bilo je fantastično, dobro si plesao i izgledaš kao grom – mislim da će se složiti ženski dio publike - poručio je Goran, a ostatak žirija pohvalio je njegov napredak.

Mario ga je posebno pohvalio i rekao kako je bio puno bolji od prošle emisije, a Enis se složio s njim.

- Imaš izgled i loše pjevanje - našalio se Enis.

Jednog od najvećih hrvatskih vokala – Vannu – utjelovila je Mia Negovetić koja je prije nastupa priznala da se najviše pribojava njezine reakcije. No, iako je za vrijeme nastupa imala nezgodu jer su joj ispali umjetni zubi.

Mia je svojom izvedbom svevremenskog hita 'Da Ti Nisam Bila Dovoljna' uspjela itekako zabaviti i rasplesati žiri i publiku.

- Znači takva je pjesma da zubi otpadaju. Jako si zagrizla Vannu i mislim da će ona imati tisuću i jedan komentar - našalio se Enis, dok je Mario dodao:

- Bila si sjajna i super si se snašla u toj situaciji sa zubima zato što samo pokazuje koliko si ti profesionalna i koliko ovo ozbiljno shvaćaš.

'Oličenje neopterećenosti i slobode' riječi su kojima je Marija Kolb opisala Davora Gopca, a energičnom izvedbom pjesme 'Kad sam imao 16' njegov je karakter donijela na pozornicu showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

- Unijela si tu neku ludu energiju. Ipak si žensko, a donijela si mušku energiju na pozornicu, što je super. Želim da nam još sto puta budeš ovakva kakva si bila sada - poručila je Minea. 

- Želim da nam još sto puta budeš ovakva kakva si bila sada - poručila je Minea. Tomislav Marić ToMa, čiji je nastup iz prve epizode s više od 160 tisuća pregleda završio na visokom mjestu YouTubeove trening ljestvice, vratio se na pozornicu TLZP-a kao hip hoper Hiljson Mandela.

Bili smo iza kulisa showa 'Tvoje lice zvuči poznato': Na jedan dan postala sam Željko Bebek
Bili smo iza kulisa showa 'Tvoje lice zvuči poznato': Na jedan dan postala sam Željko Bebek

Najveći izazov predstavljala mu je količina teksta te mu je za izvođenje pjesme 'Cura S Kvarta' trebala ozbiljna doza kondicije. Žiri se složio da je transformacija u Hiljsona ogroman žanrovski preokret u odnosu na Tomu Zdravkovića iz prošle epizode, pa je Minea poručila:

- Veselim se vidjeti što sve od tebe možemo očekivati jer ako su ovakvi obrati već u početku, ne znam što još slijedi.

Možda najteži zadatak u drugoj epizodi dobila je Antonija Šola koja se transformirala u Mineu, pa je i prije samog nastupa izrazila odgovornost koju osjeća s obzirom na to da se radi o imitaciji članice žirija.

Glumica Sandra Lončarić odala je počast snažnim ženama
Glumica Sandra Lončarić odala je počast snažnim ženama

S Mineinim vječnim hitom 'Good boy' Antonija Šola privela je kraju nastupe druge epizode te živahnom koreografijom zapalila atmosferu u studiju.

- Ono što si u meni izazvala ne mogu opisati riječima, ali hvala ti na tome.Bila si super, možda si bila i bolja nego što sam ja bila tada - poručila je Minea koja je na kraju Antoniju nagradila i svojim zagrljajem na pozornici.

Ni ocjenjivanje točaka nije bio nimalo lak zadatak. Na kraju emisije, kad su se bodovi žirija pridodali onima koje su kandidati dodijelili jedni drugima, pobjedu je odnio Alen Bičević. 

Nakon pobjede, svoje dojmove podijelio je Alen poručivši:

- Kako je bilo na nastupu? To se uopće ne sjećam. Jedva čekam da pogledam jer je to bila tolika trema. Sve se ispremiješalo – od glazbe do kose. I onda prozovu, pobijediš i imaš osjećaj da možeš napuniti ne pet, nego deset Arena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško